Event

E-commerce Excellence 2018

Apport Systems A/S

www.apportsystems.com

  • info@apportsystems.com
  • 72449944
  • Sletten 20, 8543 Hornslet
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 31.10.2018
Start tidspunkt: kl. 09.00
Sted: Musikhuset Aarhus
Tilmeld  

E-handel kræver blandt andet en stærk it-struktur – men er din virksomhed klar?

De danske forbrugere køber flere og flere af deres varer på nettet, og e-handlen har ændret præmisserne for detailhandel radikalt. Ved de fleste varekøb vil kunderne fremover kunne vælge mellem et antal online-leverandører, og e-shoppens mulighed for at differentiere sig afgørende på kvalitet eller pris forsvinder mere og mere. 

Derimod vil det blive afgørende, at din virksomhed er i stand til at kunne levere varen når kunden ønsker det, dér hvor kunden ønsker det, og på den måde, kunden ønsker det. 

På denne konference sætter Apport og partnerne Slimstock, Element Logic, Consignor og Visma fokus på den skjulte faktor bag en succesfuld e-handelsindsats: Den velfungerende it-struktur for lager og logistikfunktionen. Uden styr på lageret kan i ikke få varerne ud til kunden til tiden, og i kan heller ikke håndtere returvare-flows og andre vigtige processer, som er afgørende for at skabe en høj kundetilfredshed med e-commerce. Men hvad kræver det egentlig for at lykkedes med dette?  

Vi præsenterer en række talere og cases, der fortæller om erfaringer med e-handel og anbefalinger til den succesfulde online-shop. 

Med blandt andre Partner Torben Storgaard fra Herbert Nathan og erhvervskommentator Henrik Ørholst fra Mandag Morgen, der hver især giver deres vinkel på det forandringsbehov digitalisering og e-handel har skabt hos danske og udenlandske virksomheder.

Komiker Christian Fuhlendorff binder dagen sammen og giver også sit indspark på forandringer - fra et mere underholdende perspektiv.

Konferencen henvender sig til dig, som er beslutningstager på ledelsesniveau (CEO, CFO, CIO, logistikdirektører og lign.) i en virksomhed, som allerede har - eller planlægger at få - aktiviteter inden for e-handel.

Deltagelser er gratis, men vi har et max antal på deltagere.

Tid og sted:
Onsdag den 31. oktober 2018 kl. 9-16
Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé, 8000 Aarhus C.

Læs mere og se programmet her. 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere