10.06.2016  |  Branchenyt

Dynamics NAV 2015 rykker ind på tablet

Indhold fra partner Hvad er dette?

For dig, der er vant til at arbejde i et virksomhedssystem, vil den nye Dynamics NAV 2015 give en stribe af den slags oplevelser, som gør, at systemet bliver en ”ven”, der hjælper dig med at udføre dine opgaver på en nem måde.

Måske har du prøvet fornemmelsen af, at få et helt nyt it-værktøj til rådighed. Så kender du sikkert også AHA-oplevelsen, når du finder ud af, at en daglig rutine bare er blevet endnu smartere at udføre. Man fornemmer tydeligt, at dem, der har tænkt dette it-program eller denne app, har taget udgangspunkt i ens egen situation og virkelig forsøgt at skabe noget, der sparer tid og kræfter.

For dig, der er vant til at arbejde i et virksomhedssystem, vil den nye Dynamics NAV 2015 give en stribe af den slags oplevelser, som gør, at systemet bliver en ”ven”, der hjælper dig med at udføre dine opgaver på en nem måde.

Systemet på tablet

Først og fremmest kan du nu også anvende systemet på din tablet. Du downloader simpelt hen en app, forbinder til serveren, og så er du på. Du har hele systemet til rådighed, og alting præsenteres så brugervenligt som på din PC. Dynamics NAV på tablet bruger den logik, vi kender på disse medier - for eksempel kan du folde menuer ud og ind.

Den nye version er også blevet hurtigere at arbejde i. Blandt andet kan du selv opsætte, de felter du vil søge i.

Godt nyt til bogholderiet

Er du i bogholderiet, kan du godt glæde dig. Forbedret bankintegration betyder, at bankfiler konverteres til data, som kan importeres direkte i systemet. Endvidere sørger systemet automatisk for, at banken får de rigtige data ved betalinger. Det er også nemt af afstemme bankkonti på basis af kontoudtog. Endelig byder den nye version på en funktion til verificering af momsnumre.

Forenkling af rollecenter - og udvidelse med KPI’er

Rollecentrene - altså tilpasningen af brugerfladen til den rolle, du har i virksomheden - er skåret skarpere til, så der kun er det, du virkelig har behov for. En ny smart detalje er, at du kan have KPI’er liggende fast. KPI’erne kan have en farveindikation. Det vil sige, at de kan være grønne, gule eller røde – afhængigt af situationen. Så kan du straks se, om det, der indikeres, er helt OK, bør overvåges nærmere, eller der skal handling til her og nu.

Nye ”roller” til små virksomheder

Til de mindste virksomheder er der lavet helt nye roller, hvor processerne er forenklet, så opgaver, der før krævede fire tastetryk, nu klares i meget mere overskuelige billeder og funktioner.

I det hele taget er der meget fokus på at gøre tingene nemmere i 2015 versionen. Blandt andet vises nu ordretotaler i bunden af salgsordrebilledet, så man ikke længere skal vise ordrestatistik for at følge med i ordrestørrelserne.

Tilret Dynamics NAV dokumenter i Word

Dynamics NAV 2015 er bygget til integration med de øvrige Microsoft systemer. Alle dele af Office 365 kan tilgås direkte fra systemet, så her vil du opleve mange fordele som bruger. Ikke mindst en ganske smart mulighed, idet du kan benytte Word som værktøj til at rette rapporterne til, så de får lige præcis det design, du ønsker - med farver, tabeller med mere. 

Lyt med på de sociale medier

Ønsker du også integration til CRM online og dermed at styrke din virksomhed yderligere inden for salg, marketing og service, vil du møde en helt ny mulighed i form af Social Listening. Det er et system, der giver dig mulighed for at overvåge, hvordan din virksomhed omtales på de social medier. Systemet er en del af den marketingmaskine, du kan bygge op i Dynamics CRM, og som kan styre hele den digitale marketing.

Vil du høre mere om den nye version, er du velkommen til at kontakte Bredanas salgsafdeling på tlf. 7010 2028.

Læs mere om Dynamics NAV her

Mere fra Bredana Solutions A/S

Bredana Solutions A/S

https://www.bredanasolutions.dk/

Bredana har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år.Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning.Bredana Solutions A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i mere end 25 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere