17.05.2018  |  Branchenyt

DSV åbner kontor i Panama

Transport- og logistikvirksomheden DSV åbner en afdeling i Panama City. Det er en strategisk beslutning og et vigtigt knudepunkt for Mellemamerika og Caribien, lyder det.

I dag, d. 16. maj 2018, slår DSV dørene op for et nyt kontor i Panama City. En beslutning, der gavner virksomheden på flere områder. 

”Det er en strategisk beslutning at åbne i Panama. Mange af vores kunder bruger Panamas frizoner til at distribuere varer til de centralamerikanske og caribiske markeder,” siger Torge Koehnke, executive vice president LATAM Region, DSV Air & Sea og fortsætter:

Læs også: DSV vil samarbejde med fremtidens innovatører 

”Desuden er Panama et attraktiv sted at lagre produkter og etablere distribution til landene i regionen på grund af de skattemæssige fordele, der er tilgængelige”.

Med et kontor i Panama City vil DSV udvide sit Air & Sea netværk, lyder det i en pressemeddelelse.

-JJK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere