25.08.2015  |  Produktion

Droneproducent fordobler sin produktion

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dronefirmaet Little Smart Things stigende efterspørgsel betyder, at produktionen skal fordobles. Til nytår sker samme manøvre igen.

Det går fremad for droneproducenten Little Smart Things i Nexø. Efterspørgslen er nemlig begyndt at stige, hvilket betyder, at firmaet nu skal fordoble sin produktion. Og igen til nytår skal produktionen fordobles endnu en gang, skriver electronic-supply.dk.

Læs også: Den kommercielle drone kommer nærmere

”Det er enormt positivt og helt nødvendigt. Hvis vi vil overleve som virksomhed, skal vi have en vis volumen”, siger Esben Nielsen, administrerende direktør i Little Smart Things, til electric-supply.dk

Nye medarbejdere
Den øgede produktion betyder også, at der skal nye medarbejdere til. Hvor mange, det helt præcist drejer sig om, er endnu for tidligt at sige, mener Esben Nielsen.

”Vi har ansat et par stykker nu, og der kommer snart en mere til. Så skal vi lige se, hvad vi får brug for”, siger han og forklarer, at virksomheden, der nu har 17 medarbejdere, ikke har haft svært ved at tiltrække kvalificeret arbejdskraft.

Læs også: Amazon kan starte dronetests

Ambitionen om vækst er dog en dyr affære, og derfor kan kapitaludvidelse blive en mulighed. Men der er endnu ingen aktuelle planer, fastlår Esben Nielsen. Han nævner dog, at eventuelle investorer skal kunne bidrage med noget andet end udelukkende rå kapital. 

-SSM

Tags: , Droner, Produktion

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere