Jobopslag

Drømmer du om at blive Business Central Forretningskonsulent?

ADDvision a/s

www.addvision.dk

  • info@addvision.dk
  • +4544530333
  • Kantatevej 26B, 2730 Herlev
Se profil  
Stilling: Business Central Forretningskonsulent
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 15.11.2021
Søg job  

Er et karriereskift relevant for dig? Har du flere års praktisk erfaring som superbruger af Navision, Dynamics NAV eller et andet ERP-system? Og har du samtidig økonomi- & kundeforståelse? Og drømmer du om at blive en af Danmarks skarpeste Dynamics 365 Business Central forretningskonsulenter, så læs endelig videre.

Vi har et uddannelsesprogram, der kan gøre dig til en af Danmarks skarpeste Business Central forretningskonsulenter. Og vi garanterer dig et ambitiøst, tempofyldt og sjovt arbejdsmiljø, hvor du bliver kollega med erfarne og dygtige konsulenter, hvis ambition og primære formål er at forbedre mindre og mellemstore virksomheders konkurrenceevne ved at hjælpe dem med at tilpasse og bygge de mest effektive løsninger inden for økonomi, lagerstyring, hosting og IT-drift. Lyder det motiverende, så fortsæt læsningen, for vi er topmotiverede.

Læringskurven vil være høj

Som vores Business Central forretningskonsulent indgår du i et team med nogle af de skarpeste profiler i branchen. Og du kan forvente en høj læringskurve kombineret af læring på jobbet og uddannelse. Målet er at du skal kunne rådgive og levere løsninger til mindre og mellemstore virksomheder i Danmark og udlandet. Afhængigt af, hvor meget erfaring du kommer med, og hvor dine kompetenceområder ligger, vil du deltage i alle dele af processen fra analyse over implementering til overlevering af løsningen til kunden og vores driftscenter.

Kvalifikationer

  • Du er selvstændig, proaktiv og får tingene løst. Og du trives i et miljø med korte beslutningsveje, hvor du selv er med til at præge dit job.
  • Du har en videregående og relevant uddannelse inden for revision eller økonomi
  • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med implementering eller konfigurering af ERP-systemer
  • Du skal have generel forståelse for forretningsprocesser fra tidligere stillinger
  • Er du vant til at arbejde med komplekse systemer, gerne inden for lager & produktionsstyring
  • Erfaring med Business Central, Navision eller Dynamics NAV vil være et plus
  • Du har gode kommunikative evner. Din skriftlige kommunikation er kort og præcis, og tilpasset modtagerne, og du kan præsentere for en gruppe

Mere om dig

Du elsker at lære nye ting, og vil gerne udvikle dig i jobbet. Du motiveres af at arbejde aktivt sammen med andre på at nå fælles mål. Du kan planlægge og organiserer dit eget arbejde effektivt på en proaktiv og selvstændig måde og involverer andre, når det er hensigtsmæssigt. Du kan bevare effektiviteten ved at omstille dig til skiftende omstændigheder, opgaver, ansvar og personer, og du har modet til at handle efter din egen overbevisning og på eget initiativ. Og så har du lyst til at bridrage aktivt med initiativer, der kan være af betydning for ADDvision.

Fra os kan du yderligere forvente

Uddannelse og et selvstændigt job i en viden baseret virksomhed i vækst. Et rigtig godt arbejdsmiljø med en nærværende omgangsform, og korte beslutningsveje. At træning og din egen indsats er med til at udvikle dig og løsningerne til vores kunder.

Få gode vilkår og kolleger hos en af Danmarks bedste mindre arbejdspladser

ADDvision er en af den slags virksomheder, der udgør rygraden i det danske samfund. Vi har eksisteret i over 20 år, er vokset og har udviklet os løbende. Vi er skabt langt før de sociale mediers hype, og vi har altid lagt vægt på og lagt arbejde i at blive opfattet som reelle. Som nogen, der gør dét, de siger, de vil gøre. Som eksperter på vores felt. Vores solide og troværdige ry har bredt sig som ringe i vandet, og utroligt mange af vores kunder er kommet til os på anbefaling af andre kunder. Det er vi meget stolte af.

Som konsulent hos ADDvision bliver du en del af et travlt og kreativt miljø med gode karriere- og udviklingsmuligheder. Samtidig kommer du til at arbejde med både velafprøvede og nye teknologier – og med nogle af de skarpeste profiler i branchen.

Du kommer til at sidde i storkontor med dine nye kolleger. Vi bruger flittigt hinanden til sparring, både før og efter vi drager ud til kunderne.

Vi arbejder kontinuerligt på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor vi alle føler os tilpas, så lønnen er naturligvis konkurrencedygtig og der er godt med faglige udfordringer. Vi gør også meget ud af, at virksomheden fungerer socialt. I vores medarbejderklub er vi sammen om forskellige aktiviteter og arrangementer. Derudover tager vi af og til en fordybelsesdag, hvor vi deler vores erfaringer, og vi holder løbende kurser og workshops om personlig og faglig udvikling – så vi hele tiden optimerer både vores forretning og vores arbejdsmiljø.

Læs mere om ADDvision som arbejdsplads her

Er du vores kommende Business Central konsulent?

Så send din ansøgning og CV til:

ADDvision a/s,
Kantatevej 26B,
DK-2730 Herlev,
Att.: Peter Fløe Wium

eller via mail til: job@addvision.dk

Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere