03.07.2020  |  Planlægning

Download gratis e-bog om hvordan man bruger AI til at optimere sin Supply Chain. Perfekt sommerferielæsning.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kunstig intelligens (AI) kan være med til at optimere virksomhedens Supply Chain. Det kan være svært at forestille sig hvordan. I denne publikation giver vi et bud på hvordan. Download er gratis.

Det kan være svært at forestille sig en verden, hvor kunstig intelligens (AI) er med til at optimere virksomhedens Supply Chain. Men det var også engang utænkeligt, at en maskine kunne slå et menneske i skak. I denne gratis publikation deler vi ud af vores erfaringer med at arbejde med AI i Supply Chain. Desuden giver vi gode råd til hvordan man som virksomhed selv kan komme igang. 

Da forsyningskæden har stor indflydelse på alle omkostningsdrivere i en virksomhed, åbner optimering af Supply Chain med AI op for nye muligheder for at vinde nye markedsandele, øge salget og etablere nye forretningsmodeller. AI er stadig "noget der foregår i fremtiden", og nogle antyder endda, at AI er historiens største paradigmeskifte. 

Supply Chain AI kan løse reelle Supply Chain-problemer
Det skiftende landskab i Supply Chain kræver mere præcis planlægning, synkronisering og hurtigere reaktionsevne, der går langt ud over den typiske arbejdsstyrkes og infrastrukturs evner. Det kræver øjeblikkelig synlighed, hurtig beslutningstagning og øget fleksibilitet i hele Supply Chain. Også her kan Supply Chain AI blive en konkurrencefordel, da det er muligt med brug af den rigtige type AI-teknologier at løse nogle af disse virkelige Supply Chain udfordringer.

Denne publikation giver dig følgende:

  • Du lærer, hvordan og hvorfor du skal gøre brug af AI i Supply Chain til at løfte virksomhedens konkurrenceevne 
  • Du får et indblik i hvordan Optilon hjalp en svensk producent med at spare 22% på deres logistikomkostninger - ved automatisk at korrigere adresser
  • Du får inspiration til hvordan du kan oprette din egen tilgang til AI i Supply Chain og implementere den i din egen organisation.

Du kan downloade publikationen her

Denne artikel er en del af temaet Tema om planlægning i 2020

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.dk

Vi ved noget om Supply Chain Management Optilon, er en Nordisk virksomhed med mere end 15 års erfaring i salg og implementering af digitale Supply Chain teknologier. Vi har mere end 500 implementeringer bag os i førende Nordiske virksomheder. Vi arbejder både på et strategisk, taktisk og operationelt niveau og går, med vores løsninger, på tværs…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere