10.09.2019 | Navnenyt

DKI Logistics A/S har fået ny Chief Operating Officer

René Klausen er tiltrådt som Chief Operating Officer hos DKI Logistics A/S, der har lokationer i Horsens og Køge.

René Klausen er tiltrådt som Chief Operating Officer hos DKI Logistics A/S, der har lokationer i Horsens og Køge.

Han kommer senest fra en stilling som logistikdirektør hos System Transport Lifestyle Logistics A/S i Herning.

- Jeg elsker at arbejde med ledelse, fortæller han.

- Jeg vil gerne gøre mit til, at vi kan forstå og agere i en anderledes verden.
Derfor har René Klausen taget en psykologi-uddannelse i USA:

- Jeg har meget fokus på vores måde at kommunikere sammen på og at coache de ledere, jeg har under mig. Jeg gør mig umage for ikke at tage beslutningen fra dem, men holde mig i helikopterniveau.

René Klausen understreger, at han omvendt ikke står og kigger på, at ting går galt i flere dage:

- Så griber jeg ind – og jeg kan også godt finde ud at tage en håndscanner og hjælpe til, hvis det brænder på.

DKI Logistics A/S tager netop i disse uger et nyt lager og en ny pakke-robot til en samlet investering på 170 millioner kroner i brug. Det indvarsler samtidig en helt ny både at tilrettelægge arbejdet på. Tidligere arbejdede man med ”man to goods”, den nye pakkerobot indvarsler ”goods to man”. Det er altså slut med at køre rundt på lageret på en truck efter enheder, der skal pakkes. I stedet pakkes fra en række fuldautomatiske pakkestationer:

- Såvel hardware- som softwaremæssigt står vi over for en stor forandring – og derfor skal der forandringsledelse til. Men den type automatisering, vi står over for, har jeg været med til at gennemføre før, siger René Klausen og fortæller, at der i det hele taget sker store forandringer inden for 3PL (tredje parts logistik, red.) i disse år.

54-årige René Klausen er tilflytter til Horsens fra Varde. Han bor sammen med sin kone Dorthe Klausen, der er uddannet lægesekretær, men nu læser til statsautoriseret fodterapeut.

Fritiden bliver brugt på at køre mountainbike eller sejle en tur i motorbåd sammen med Dorthe. En gang om ugen sejler René Klausen desuden kapsejlads med udgangspunkt i Horsens.

Mere fra DKI Logistics

DKI Logistics

www.dki-logistics.dk

Vi vil være de bedste til tredjepartslogistik (3PL). Vi vil være de bedste til at give kunden det, som kunden har behov for uanset, om det er lagerhotel i Horsens eller Køge, lagerhåndtering eller logsitik og distribution. Det gør vi blandt andet ved at arbejde under mottoet »Hvad kan vi gøre for dig?« . Vi tror på, at de bedste løsninger bliver til igennem et samarbejde mellem kunden,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere