Jobopslag

Disponent til vores Nationale Distributionsafdeling i Kolding

DACHSER Intelligent Logistics

www.dachser.dk

  • dachser.hvidovre@dachser.com
  • 36347777
  • Helseholmen 11, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Disponent
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 02.08.2021
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 05.07.2021
Søg job  

Er du en dygtig speditør og har du lyst til at være en af drivkræfterne i vores nationale distribution? Hvis ja, så er det måske dig, vi mangler i vores team! DACHSER Denmark er på udkig efter en disponent med sans for struktur og overblik.

Jobbet

I jobbet som disponent er du et vigtigt tandhjul i det maskineri, der får hjulene til at køre. Du kommer i samspil med de andre kollegaer i afdelingen til at disponere afhentninger hos vores kunder, disponere små biler og direkte partier i Jylland og på Fyn. Hvorfor du som person skal trives med en hverdag, hvor der stilles krav til dit overblik, sans for struktur samt samarbejdsevner. Du får en stor kontaktflade og vil dagligt være i dialog med chauffører, samarbejdspartnere og kollegaer fra ind- og udland.

Du vil få ansvar for følgende opgaver:

  • Disponering af distributionsgods
  • Disponering af afhentninger
  • Koordinering med terminal
  • Modtagelse og ekspedition af chauffører (både import og nationale)
  • Oplæring af chauffører
  • Kunde- og agentkontakt (import)
  • Diverse administrative opgaver

Stillingen er fuld tid, og arbejdstiden ligger mandag til fredag mellem klokken 07:00 og 16:00 (der arbejdes skiftevis 07.00-15.00 og 08.00-16.00.

Hvem er du?

Vi forstiller os, at du er uddannet speditør og har siddet i en lignende stilling, hvor du har høstet bred erfaring inden for speditionsfaget. Din succes i stillingen afhænger i høj grad af dine evner til at samarbejde internt såvel som eksternt, og at du kan opretholde en god, åben og ærlig kommunikation med chauffører, samarbejdspartnere og kolleger.

Du er en dynamisk person, der trives i en konceptstærk, international virksomhed med mange faste retningslinjer. Du brænder for hver dag at jagte de små detaljer, der gør dig bedre dag for dag.

Gode engelskkundskaber i både skrift og tale er en forudsætning.  

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer, hvor du vil få en bred kontaktflade til vores internationale organisation. Du bliver en del af en afdeling, hvor vi holder af indspark, og hvor vi bevarer overblikket, selvom ingen ved, hvad dagen bringer. Vi skatter et godt og humørfyldt arbejdsmiljø.

Da vi ser mangfoldighed i medarbejdersammensætningen som en styrke, opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at ansøge. Som medarbejder får du gode og fleksible arbejdsvilkår, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Løn efter kvalifikationer.

Er du interesseret?

Ansøgning vedlagt CV uploades her hurtigst muligt og senest den 2. august 2021.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Leader Short Distance Maiken Kristensen på tel. +45 82 28 18 33 eller på maiken.kristensen@dachser.com                            

Vi behandler ansøgninger løbende. Opstart forventes hurtigst muligt.

 

DACHSER er en familieejet virksomhed, der tilbyder transportlogistik, lagerservices og kundespecifikke services. Et finmasket transportnetværk – både i Europa og i resten af verden – og fuldstændigt integrerede it-systemer giver intelligente logistikløsninger rundtom i verden. Få mere information om DACHSER som arbejdsplads på www.dachser.dk eller se en video om os her.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere