Jobopslag

Disponent

DB Schenker

www.dbschenker.dk

  • info.dk@dbschenker.com
  • 36 86 95 00
  • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Disponent
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 17.05.2021
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 28.04.2021
Søg job  

Er du en erfaren disponent på Norden? Drives du af selvstændigt ansvar og muligheden for at lave gode forretninger på dine egne disponeringer? Vil du være en del af en afdeling med fart på og et fantastisk arbejdsklima? Så har vi stillingen til dig i DB Schenker.

Deltag i at skabe resultater med selvstændigt ansvar
Vi søger en disponent til vores kontor i Aarhus – på sigt Taulov – som hovedsageligt vil disponere biler til og fra Norden, hvor du vil få ansvar for udvikling og optimering af trafikkerne, køb og salg af transporter samt kontakt med vognmænd og kunder.

Du vil få selvstændigt ansvar for at håndtere din egen trafik, og kan forvente gode rammer for at lave forretning på dit område. Sammen med teamet vil du generelt få en vigtig rolle i at være med til at skabe resultater, vækste og udvikle afdelingen og forretningen på vores part- og full-loads trafik til / fra Norge. 

Du kommer til at indgå i et team med 5 dygtige og engagerede kollegaer i et internationalt arbejdsmiljø i vores Road Brokerage afdeling i Aarhus, hvor vi arbejder målrettet og samtidigt har det sjovt når vi går på arbejde. Hele Aarhus kontoret består af ca. 30 medarbejdere.

Du vil få en stor daglig kontaktflade til både kunder, leverandører og udenlandske kollegaer i det internationale DB Schenker netværk.

Resultat- og udviklingsorienteret
Du er uddannet inden for spedition, og har nogle års praktisk erfaring med disponering – gerne på Norge – og har der igennem også erfaring med bl.a. kravene omkring køre- og hviletidsbestemmelser.

Som person er du energisk og resultatorienteret.  Du bevarer overblikket og tager naturligt ansvar for egne og teamets opgaver. Du lytter aktivt til kundernes behov og er på forkant med at imødekomme deres forventninger.

Du besidder entreprenørånd og har et stort gåpåmod – du kan se en udfordring i at sætte dit præg på udviklingen i afdelingen, ligesom du ikke er bange for at hjælpe med opgaver, der ligger uden for dit eget område.

Du planlægger selvstændigt din arbejdsdag og koordinerer opgaverne med dine kollegaer. Du er fleksibel, hjælpsom og parat til at gå ”den ekstra mil” for at indfri dine og vores fælles mål.

Du taler og skriver dansk og engelsk på et solidt niveau.

Kom med på rejsen til vores helt nye faciliteter i Jylland
Vi bygger en ny terminal og kontor i Taulov ved Fredericia, som forventes klar januar 2022. Her samler vi vores aktiviteter i Jylland i topmoderne terminal- og kontorfaciliteter. Du kan nu komme med på rejsen til Taulov og blive en del af Europas største netværk på landtransport.

Du kan forvente en spændende og dynamisk hverdag med masser af ansvar og udviklingsmuligheder, hvor der er et rart arbejdsmiljø med en frisk omgangstone, masser af energi, god stemning og sammenhold.

Gode arbejdsforhold med pension, sundhedssikring, massage- og frokostordning er også en del af pakken der venter på dig.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Road Brokerage Manager, Aarhus, Anders Christensen på 8883 5411. 

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere