Jobopslag

Disponent

DB Schenker

www.dbschenker.dk

  • info.dk@dbschenker.com
  • 36 86 95 00
  • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Disponent
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 10.11.2020
Søg job  

Er du en erfaren disponent på kontinental Europa? Drives du af selvstændigt ansvar og muligheden for at lave gode forretninger på dine egne disponeringer? Vil du være en del af en afdeling med fart på og et fantastisk arbejdsklima? Så har vi stillingen til dig i vores Road Brokerage afdeling i DB Schenker i Kolding.

Deltag i at skabe resultater med selvstændigt ansvar
Du vil hovedsageligt disponere biler til og fra kontinental Europa, hvor du vil få ansvar for udvikling og optimering af trafikkerne, køb og salg af transporter samt kontakt med vognmænd og kunder.

Du vil få selvstændigt ansvar for at håndtere dit eget område, og kan forvente gode rammer for at lave forretning på dit område. Sammen med teamet vil du generelt få en vigtig rolle i at være med til at skabe resultater, vækste og udvikle afdelingen.  

Du kommer til at indgå i et team med 10 dygtige og engagerede kollegaer i et internationalt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder målrettet og samtidigt har det sjovt når vi går på arbejde. Du kan forvente en spændende og dynamisk hverdag med masser af ansvar og udviklingsmuligheder, hvor der er et rart arbejdsmiljø med en frisk omgangstone, masser af energi, god stemning og sammenhold.

Du vil få en stor daglig kontaktflade til både kunder, leverandører og udenlandske kollegaer i det internationale DB Schenker netværk – Du vil få Europas største og stærkeste netværk inden for landtransport i ryggen hos os.

Gode arbejdsforhold med pension, sundhedssikring, massage- og frokostordning er en del af pakken der venter på dig.

Vi bygger en ny terminal og kontor i Taulov ved Fredericia, som forventes klar januar 2022. Her samler vi vores aktiviteter i Jylland i topmoderne terminal- og kontorfaciliteter.

Resultat- og udviklingsorienteret
Du er uddannet inden for spedition, har praktisk erfaring med disponering i en speditionsvirksomhed, og har der igennem også erfaring med bl.a. kravene omkring køre- og hviletidsbestemmelser.

Som person er du energisk og resultatorienteret.  Du bevarer overblikket og tager naturligt ansvar for egne og teamets opgaver. Du lytter aktivt til kundernes behov og er på forkant med at imødekomme deres forventninger.

Du besidder entreprenørånd og har et stort gåpåmod – du kan se en udfordring i at sætte dit præg på udviklingen i afdelingen, ligesom du ikke er bange for at hjælpe med opgaver, der ligger uden for dit eget område.

Du planlægger selvstændigt din arbejdsdag og koordinerer opgaverne med dine kollegaer. Du er fleksibel, hjælpsom og parat til at gå ”den ekstra mil” for at indfri dine og vores fælles mål.

Du taler og skriver dansk, engelsk og tysk på et solidt niveau.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Road Brokerage Manager, Kolding, Bent Sørensen på 4018 3163. 

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere