Event

Diplom i Operations og Supply Chain Management

Center for Videreuddannelse DTU Diplom

www.cv.diplom.dtu.dk/

  • cv@diplom.dtu.dk
  • Lautrupvang 15, 2750 Ballerup
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 28.08.2018
Start tidspunkt:
Sted: Lautrupvang 15, 2750 Ballerup
Tilmeld  

Ny diplomuddannelse fra efteråret 2018

Første hold i Operations Management starter tirsdag 28. august 2018, kl. 17.00 - 20.30  - tilmelding 1. august 2018 - se mere her

Om uddannelsen
Arbejder du med virksomhedens daglige drift? Det kunne fx være produktion, logistik, vedligehold, indkøb, kvalitetsstyring, leverandørsamarbejde eller distribution.

Så er den nye diplomuddannelse i Operations og Supply Chain Management måske noget for dig. Diplomuddannelsen kvalificerer dig til at udføre professionel og værdiskabende ledelse, samt kunne håndtere komplekse problemstillinger af teknisk, innovativ og informationsteknologisk karakter på såvel strategisk som operationelt niveau i forhold til virksomhedens driftsprocesser, uagtet art og industri.

Diplomuddannelsen i Operations og Supply Chain Management er for dig, som ønsker at styrke din faglighed med den nyeste viden og metoder til:

  • Planlægning, ledelse, styring og kontrol af virksomhedens daglige driftsprocesser
  • Udvikling og optimering af processerne, så de også fremtidigt styrker virksomhedens evne til at sikre ordrer og øge kundetilfredsheden
  • Planlægge og styre hvordan produkters kvalitet sikres og løbende forbedres

Du får værktøjer til at kunne lede driftsprocesser samt designe, udvikle og lede projektforløb om udvikling og optimering.

Hvad kan jeg bruge uddannelsen til?
Du opnår kompetencer til at kunne lede, planlægge, koordinere og effektivisere virksomhedens produktion og øvrige driftsfunktioner samt gennemføre udviklings- og optimeringsprojekter sammen med relevante interne og eksterne partnere.

Uddannelsens faglige indhold sikrer dig en praksisrelateret forståelse for de tekniske, organisatoriske og økonomiske faktorer, der påvirker virksomhedens evne til at drive sine produktions- og logistikfunktioner samt øvrige driftsprocesser bedst muligt.

Uddannelsen giver dig viden om og forståelse af teori og metoder på et niveau, der kvalificerer dig til at kunne analysere komplekse problemstillinger samt designe og implementere optimale løsninger.

Om undervisningen
I undervisningen tages der afsæt i dine og de andre deltageres egne erfaringer. De teorier, metoder og værktøjer, der præsenteres i undervisningen, kobles på aktuelle og konkrete problemstillinger fra praksis. Undervisningen veksler mellem klassisk undervisning, selvstudie, projektarbejde, udarbejdelse af skriftlige opgaver, øvelser og cases.

Om uddannelsen
Diplomuddannelsen i Operations og Supply Chain Management er en erhvervsrettet videregående uddannelse udbudt efter Lov om Åben Uddannelse (erhvervsrettet voksenuddannelse). Uddannelsen er omfattet af reglerne i Undervisningsministeriets Bekendtgørelse om Diplomuddannelser.

Du kan tage hele Diplomuddannelsen i Operations og Supply Chain, eller vælge at følge enten et eller flere diplommoduler, og dermed opdatere din viden inden for netop de fagområder, hvor behovet eller interessen er størst.

Uddannelsens fokusområder

  • Virksomhedens interne forsyningskæde fra indkøb af råvarer til distribution af færdigvarer
  • De aspekter, der er relevante for virksomhedens produktion og logistik (fx kunde- og leverandørrelationer, beslutninger om indkøb eller egenproduktion og produkters påvirkning af procesvalg og -drift)
  • Forholdet mellem en virksomhedsstrategi og dens produktion og logistik
  • Hvordan man kan designe en supply chain fra bunden med lavest mulige omkostninger

Download informationsfolder om uddannelsen her

Om underviserne
På Center for Videreuddannelse har vi særligt fokus på, at undervisningen varetages af engagerede og højt kvalificerede undervisere. Det betyder bl.a., at underviserne har et solidt og relevant afsæt fra erhvervslivet såvel private som offentlige virksomheder, og derfor kan byde ind med relevant praktisk erfaring som supplement til det teoretiske stof. Underviserne er desuden uddannet inden for fagområdet.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere