Event

Digitalisering åbner op for ny vækst

Bredana Solutions A/S

www.bredana.dk

  • bredana@bredana.dk
  • 70102028
  • Kokbjerg 29b, 6000 Kolding
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 27.02.2018
Start tidspunkt: 08.30
Sted: Hotel Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding
Tilmeld  

Deltag i vores heldagsseminar på Hotel Scandic i Kolding tirsdag den 27. februar og hør, hvordan to virksomheder har opnået markante resultater af digitalisering på basis af Microsoft Dynamics NAV. Vi sætter fokus på innovativ udvikling af supply chain.

Hos Danrice på Fyn og RC Beton i Rødkærsbro har digitalisering i form af Microsoft Dynamics NAV til producerende virksomheder givet markante resultater:

”Vi oplever, at investeringen i den daglige drift har givet mere tilfredse medarbejdere og et bedre overblik. Det gør, at vi har basis for at udvikle os rigtig meget,” siger økonomichef Jørgen Dahl, Danrice, der tilføjer, at investeringen i digitalisering på kort tid har betalt sig selv tilbage op til flere gange.

Produktionschef Karsten Schou, RC Beton, oplever mere præcise kostpriser og efter­kalkulationer. Det betyder skarpere prissætning og øget konkurrencekraft.

Jørgen Dahl og Karsten Schou er gæstetalere på Digitaliseringsdagen 2018 - for producerende virksomheder.

Det er en temadag, hvor du får indblik i, hvordan digitalisering kan give jer meget stærke kort på hånden i konkurrencen og føre til en bedre forretning.

Vi kommer hele vejen rundt: Fra salg og ordre over disponering, planlægning på flaskehalse og lagerstyring til produktion, projektstyring, produktudvikling, økonomi 
og Business Intelligence.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere