Event

Digitale teknologier og supply chain innovation

Syddansk Universitet

www.sdu.dk/hd/supplychain

  • hdscm@sam.sdu.dk
  • 65509127
  • Universitetsparken 1, 6000 Kolding
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 03.02.2020
Start tidspunkt:
Sted: Universitetsparken 1, 6000 Kolding
Tilmeld  

Fagpakken Digitale teknologier og supply chain innovation giver en forståelse for, hvordan supply chain området udgør kilder til konkurrencekraft for både private virksomheder og offentlige organisationer.

Deltagerne modtager teoridannelse og et konkret kompetenceløft til at analysere, vurdere, planlægge og gennemføre teknologidrevne innovationer i virksomhedernes forsyningskæder.

Syddansk Universitet udbyder fagpakken ”Digitale teknologier og supply chain innovation” i foråret 2020. Fagpakken er en del af organisationslinjen i Master i IT ved IT-Vest.

Deltagerne modtager anvendt forskningsbaseret undervisning, hvor de nyeste resultater om forståelse og anvendelse af nye digitale teknologier kan bruges til at skabe innovation i private og offentlige organisationers forsyningskæder.

Supply chain innovation som fagområde udfoldes i undervisningsforløbet gennem tre komponenter og deres indbyrdes samspil:

  • Forretningsprocesseer
  • Virksomhedsnetværk
  • Teknologi

Målet er, at deltageren opnår kendskab til de specielle udfordringer ved implementering af teknologidrevet supply chain innovation i virksomheder.
Deltageren skal opnå evne til at se virksomheden i et helhedsperspektiv og blive i stand til at analysere sig frem til, hvor teknologi med fordel kan anvendes for at udvikle forretningen i et supply chain perspektiv.
Fagpakken består af 2 fag:

1) Digitale teknologier og supply chain innovation og

2) Digitale teknologier og supply chain innovation i praksis.

Det første fag afvikles over 4 * 1,5 dage (hele fredage og halve lørdage i sammenhæng). De sidste fag i praksis består af en skriftlig opgave der skal udarbejdes, hvortil der er knyttet vejledning.

Fagpakken planlægges at starte primo februar 2020.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til fagpakkeansvarlig professor Jan Stentoft, stentoft@sam.sdu.dk

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere