14.01.2021  |  Planlægning

Digital Supply Chain planlægning kan være lidt ligesom et cockpit på et fly

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har du nogensinde spekuleret på hvad piloter laver i flyets cockpit? Det ligner lidt det job som Chief Supply Chain Officer (CSO) eller CFO'en har i virksomheden når det gælder styring af virksomhedens Supply Chain Planlægning. Download whitepaper.

Inden piloter tager afsted, har de planlagt deres rejse fremad og tænkt de forskellige scenarier, der kan påvirke den planlagte rejse igennem. De har planlagt og øvet sig i de forskellige scenarier, der kan finde sted, herunder også de handlinger de har brug for at gennemføre undervejs.

Lige før start kontrollerer de de seneste oplysninger om vejret, data omkring udstyret og beder om godkendelse. Skulle de støde på en turbulens i luften eller andre udfordringer, bruger de deres cockpit til at styre flyet på en ny kurs, i henhold til foruddefinerede politikker.

De har stadig slutdestinationen som deres mål. Nogle gange bruger de kontroltårnet til at kontrollere kursen, men som udgangspunkt vil de gerne undgå at bruge det. Synlighed, beslutningstagning og handlinger baseret på de nyeste oplysninger fra forskellige kilder er med til at sikre at piloterne forbliver i kontrol.

Få inspiration til hvordan du kan tænke din egen Supply Chain planlægning som et cockpit og få inspiration til hvordan i kan forblive i kontrol. Download vores seneste whitepaper.

Denne artikel er en del af temaet Tema om planlægning i 2020

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi hjælper virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden I Optilon har vi mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedytige i verden. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Måden vi hjælper på er: 1. Vi ska…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere