28.04.2021  |  Planlægning

Digital produktionsplanlægning er vejen til resiliens

Indhold fra partner Hvad er dette?

Covid-19 pandemien har gjort produktionsvirksomhederne meget mere bevidste om resiliens og mange produktionsvirksomheder peger i dag på, at de takket være den digitale omstilling har kunnet finde en vej igennem pandemien.

Mange produktionsvirksomheder peger i dag på, at de takket være den digitale omstilling har kunnet finde en vej igennem pandemien. Men for de produktionsvirksomheder der endnu ikke havde været igennem den digitale omstillingsproces da pandemien ramte os i foråret 2020, var udfordringen enormt stor. I mange produktioner kom arbejdsgange og planlægning af produktionen med udprintede arbejdslister, papirplaner, post-its og Excel ark kombineret med de daglige ture ude i produktionen til medarbejderne og maskinerne virkelig til kort, da alle med muligheden for det, blev opfordret til at arbejde hjemmefra. For hvad gør man egentlig i en produktionsvirksomhed, når samfundet lukkes ned og alle med muligheden for det, opfordres til at arbejde hjemme? Hvordan er det muligt for produktionsplanlæggeren stadig at kunne planlægge sin produktion optimalt, nu bare hjemmefra? Kan det lade sig gøre stadig at give en valid leveringstid til kunderne, rykke rundt på ordrerne uden konsekvenser og estimere ressourcer, nu bare på afstand?

Læs her hvordan man med digital produktionsplanlægning fremtidssikrer produktionsvirksomhedernes konkurrencekraft og resiliens.

Tags: ROB-EX A/S

Mere fra ROB-EX A/S

ROB-EX A/S

https://rob-ex.com/

IT virksomhed med internationalt perspektiv ROB-EX A/S er en it- og ingeniørvirksomhed. Vi har siden 1999 udviklet softwaren ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning til en lang række industri- og fremstillingsvirksomheder. Vi er en international virksomhed og har stor ekspertise inden for digitalisering, planlægning og styring af produktion. Et visuelt planl…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere