Jobopslag

DHL Freight søger en Key Account Agent

DHL

www.dhl.dk

  • DK.Freight.Communications@dhl.com
  • 70130180
  • Banemarksvej 48, 2605 Brøndby
Se profil  
Stilling: Key Account Agent
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 11.11.2021
Søg job  

DHL Freight søger en Key Account Agent til vores kontor i Taulov Motiveres du af at finde unikke løsninger, som medfører høj kundetilfredshed? Og har du flair for at skabe stærke relationer til dine kunder?

I DHL Freight ser vi ind i en spændende fremtid med en aktiv rolle i den grønne omstilling, en strategi hvor digitalisering er i fokus, og hvor du kan gøre en forskel for vores fremtidige succes, alt imens du udvikler dig både personligt og fagligt.

Til vores kontor i Taulov søger vi en Key Account Agent, som har lyst til at være en del af et dedikeret team, der håndterer og servicerer én af vores store domestic kunder. Som Key Account Agent får du mulighed for at levere excellent kundeservice samt udvikle samarbejdet med vores kunde.

Med reference til vores Supervisor for Key Account Desk (KAD) teamet, bliver du en del af et team på 9 medarbejdere. Hverdagen i teamet omfatter et godt samarbejde og gensidig respekt, hvilket er med til at gøre det sjovt og meningsfyldt at gå på arbejde.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

·  Almindelig kundeservice via telefon og mail

·  Daglig dialog med kunder og chauffører

·  Daglig dialog med DHLs domestic operation

·  Udarbejdelse af POD forespørgsler

·  Proaktiv opfølgning på sendinger til levering

·  Klargøring af data til faktureringsbrug

Du får en stor kontaktflade med vores kunde, chauffører og leverandører, hvorfor vi søger en kollega, som har en positiv tilgang til sine omgivelser og arbejdsopgaver. 

Som vores nye kollega forventer vi, at du naturligt tager ansvar og ejerskab, samt at du bidrager med initiativ og gå-på-mod til vores daglige arbejde for at optimere kvaliteten af vores service og kundeoplevelsen.

Dertil forventer vi, at du:

·   Sætter en ære i at levere excellent kundeservice

·   Trives med at træffe selvstændige beslutninger

·   Er kommunikativ og forstår vigtigheden af rettidig kommunikation
 

Dine faglige kvalifikationer:

·   Du har erfaring med kundehåndtering

·   Du har gode IT kundskaber, herunder Excel kundskaber

·   Du behersker flydende dansk og engelsk i både skrift og tale

Vi ser det som en fordel, hvis du har erfaring fra logistikbranchen eller tidligere har siddet i en tilsvarende funktion.

Dit primære arbejdssted vil være DHL Freight, Dronningens Kvarter 12, 7000 Fredericia.

Din arbejdstid vil være 37 timer om ugen i tidsrummet mellem kl. 06.00 – 16.30.

Er du vores nye kollega?
Hvis du har behov for yderligere information eller har spørgsmål vedr. virksomheden eller stillingen, kan du kontakte Supervisor KAD, Camilla Jørgensen på telefon: 43 48 98 66.

Vi behandler ansøgninger løbende, så vi opfordrer dig til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt via linket på denne side. Opstart forventes hurtigst muligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. 

Vi informerer om, at vi i rekrutteringsprocessen kan forespørge på straffeattest og CFSP-listen, udarbejde person-profil samt søge på diverse SoMe kanaler.

Tags: DHL

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere