DHL Danmark

Innovation

DHL samler ledere og startups til innovationsdag

For nylig løb DHL’s innovationsdag af stablen i virksomhedens eget innovationscenter i Tyskland. Over 180 ledere, industripartnere og startups fra supply chain-industrien var en del af dagen, der sluttede med overrækkelsen af præmier inden for bl.a. robotteknologi og deleøkonomi.

Lager & distribution

DHL og Ford præsenterer ny el-lastbil

DHL Group er gået sammen med Ford for at gøre pakkefragten i byer grønnere. Den nye el-lastbil er fabrikeret af StreetScooter, og efter planerne skal den produceres i 2.500 eksemplarer i løbet af halvandet år.

Lager & distribution

DHL: Fragtcykler skal sikre hurtig og klimavenlig levering

Hos DHL Express har man udviklet containeren City Hub, der skal være med til at sikre hurtig og klimavenlig levering i de europæiske storbyer.

Lager & distribution

DHL: E-handel mellem lande har enormt vækstpotentiale

Grænseoverskridende e-handel i detailverdenen har næsten et dobbelt så stort vækstpotentiale som onlinehandel, der foregår inden for landets grænser, konkluderer ny DHL-rapport.

Branchenyt

DHL blandt de bedste danske store arbejdspladser

Great Place to Work har sat navn på de virksomheder, der har klaret sig bedst i hver deres brancher i Danmark og i udlandet. DHL Express indtager fjerdepladsen.

Lager & distribution

Plukkevognen følger selv med rundt på lageret

To automatiske pakkevogne har gennem et par måneder fulgt med rundt på et af DHL’s lagre i Tyskland, når medarbejderne har plukket ordre, for dermed at tage størstedelen af slæbet.

Lager & distribution

DHL og Volkswagen tester levering til bagagerum

DHL Parcel og Volkswagen er gået sammen for at teste levering til kundernes biler i Berlin.

Lager & distribution

Forlydender om muligt samarbejde mellem DHL og AmazonFresh

Ifølge flere kilder er DHL og Amazon tæt på at indgå et samarbejde om tjenesten AmazonFresh, der skal levere mad til de tyske borgere.

Indhold fra partner

Sourcing

Ny global service skal forbedre shopping-oplevelsen online

De fleste har efterhånden prøvet ikke at være hjemme til at tage imod en pakke og derfor bede om en ny udbringning. Det kan både være besværligt og smitte af på den samlede købsoplevelse. Det forsøger DHL Express imidlertid at gøre op med, hvorfor de har lanceret en ny global service.

Branchenyt

DHL: Vi er mere forbundet end før finanskrisen

Globaliseringen er stadig stigende og verden er nu otte procent mere forbundet end før finanskrisen, konkluderer analyse fra DHL.

Lager & distribution

Også prisstigninger hos DHL

Tidligere på ugen annoncerede Fedex i USA at man hæver priserne fra nytår. Nu følger i Europa efter. I Danmark stiger priserne med 3,9 procent.

Branchenyt

Transportgigant efterspørger bæredygtige løsninger

Det tyske transport- og logistikfirma DHL har igangsat to initiativer, der skal udvikle grønne logistikkoncepter og banebrydende robotteknologi.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere