19.08.2019 | Navnenyt

Descartes Systems har ansat Martin Jeppsson som Product Manager

Martin Jeppsson bliver ansvarlig for udviklingen af Descartes Saas-løsning til toldhåndtering med fokus på det nordiske marked.

Martin Jeppson har en solid baggrund som Product Owner hos IKEA Group med ansvar for produktplanlægning og -udførelse gennem hele produktets livscyklus. Desuden har Martin også lang erfaring med prioritering af produkt- og kundekrav for at sikre, at omsætnings- og kundetilfredshedsmål opfyldes.

“Descartes har en spændende produktportefølje med løsninger, der giver adgang til globale handelsdata for at sikre, at kunden overholder de krav og sanktioner, der pålægges af forskellige stater og myndigheder. Jeg ser frem til at bidrage med mine kompetencer og se Descartes fortsætte med at levere verdens førende beslutningsstøtte inden for toldhåndtering, men også inden for strategisk ruteplanlægning og transportoptimering”, siger Martin Jeppsson.

Mere fra Descartes

Descartes

www.descartes.com

Descartes hjælper kunder over hele verden gennem løsninger der giver dem adgang til beslutningsstøtte - inden for strategisk ruteplanlægning, transportoptimering og toldhåndtering - som er nødvendig for at sikre fuld synlighed og automatisering i hele forsyningskæden. Descartes løsninger anvendes til planlægning, sporing og opf…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere