Event

Den Digitalt Parate Forsyningskæde

Optilon Danmark

www.optilon.dk

  • lars.krogh@optilon.dk
  • 2614 4545
  • Njalsgade 76, 4 sal DK-2300 København S
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 29.08.2019
Start tidspunkt: 09:00
Sted: Vejle
Tilmeld  

Kom og hør hvordan man ved hjælp af de rigtige teknologier, herunder kunstig intelligens, kan skabe en forsyningskæde, der er digitalt parat. Det sker på årets Innovationsfestival i Dandy Business Park den 29. august.

Kom og vær med, når Dandy Business Park for første gang inviterer til Innovationsfestival - en kæmpe buket af interessante oplæg, ny viden serveret af eksperter, matchmaking mellem forskning og virksomheder, test din idé, pit stop, pitch for investorer, stande, åbent værksted, indlæg af Tommy Ahlers og Anders Morgenthaler, musik, netværk og streetfood.

Forestil dig folkemøde på Bornholm kogt ned til én intensiv dag. Vi har samlet en imponerende række af oplægsholdere, paneldeltagere, udstillere og fagpersoner indenfor innovation og parkens tre hovedområder: green tech, fødevarer, kunstig intelligens og digitalisering. Dandy Business Park fylder 8 telte med 40+ oplæg, så du er helt sikker på at få ny viden med hjem. Vi sørger for madboder med lækkerier i bedste street food stil og dagen sluttes af med musik og rig mulighed for netværk.

Følg med på siden - hvor der løbende oprettes flere begivenheder. Det endelige program forventes klart medio august. Køb din billet allerede i dag - det kan kun blive godt.

https://www.greentechcenter.dk/nyheder/arrangementer/innovationsfestival-i-dandy-business-park

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere