08.09.2017  |  Branchenyt

Dematic udvider med AutoStore

Dematic vil i fremtiden kunne tilbyde sine kunder elementer fra lagersystemet AutoStore i sin udvidede integrerede omni-channel-løsning.

Dematic, der leverer integreret automationsteknik, software og servicer til at forbedre forsyningskæder, har indgået et samarbejde med AutoStore, der leverer skalerbare lagersystemer.

Aftalen mellem de to virksomheder betyder, at Dematic vil designe, udvikle og installere AutoStore-systemet som et undersystem i Dematic-løsninger og samtidig tilbyde det som et selvstændigt lagerpluksystem.

Læs også: DB Schenker effektiviserer transporten gennem Europa

Med partnerskabet bliver det altså muligt for Dematic at udvide sin integrerede omni-channel-løsning med elementer fra AutoStore-systemet. Dematic vil blandt andet udvide mulighederne for opbevaring med særlig høj massefylde, hvilket vil optimere kitting- og ordreopfyldelsesprocesserne.

”Dematics pakke af løsninger er omfattende; med tilføjelsen af AutoStore får brugerne mulighed for at opnå den ideelle opbevaring, buffering og plukoptagning”, siger Jeff Moss, adm. direktør i Dematic International. Han tilføjer:

”Dematics udvidede løsning vil være et sikker valg for vores kunder, for at de kan tjene deres kunder bedre og hurtigere”.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere