24.09.2020  |  IT

Case: DB Schenker sikrer leveringer med Zetes

Indhold fra partner Hvad er dette?

DB Schenker forbedrer deres processer med Zetes. For at sikre en problemfri og kontinuerlig strøm af varer med en problemfri og optimeret værdikæde, vil operatøren implementere Zebra-håndholdte terminaler og fully managed services i Sverige og Danmark.

Malmø (Sverige) - DB Schenker, der er verdens førende, globale logistikleverandør forbedrer deres processer med Zetes. For at sikre en problemfri og kontinuerlig strøm af varer med en problemfri og optimeret værdikæde, vil operatøren implementere Zebra-håndholdte terminaler og fully managed services i Sverige og Danmark, som en del af en bredere europæisk implementering.

Zetes vil integrere de robuste TC75x Android mobile terminaler med DB Schenkers selvudviklede transport- og terminal management system (TMS), for at muliggøre en problemfri ind- og udgående logistik på tværs af deres depoter. Derudover vil Zetes hjælpe migreringen fra Mobile til Android-enheder, da denne overgang er vigtigt grundet Microsoft afvikling af supporten af Windows Mobile. Implementeringen på tværs af Europa giver en førende, fremtidssikret værdikæde, der støtter op om DB Schenkers konkurrencemæssige fordel som en international logistikudbyder.

Ulf Larsson, Service Manager Mobility hos DB Schenker udtaler: “På linje med DB Schenkers globale IT-strategi blev Zetes valgt som den europæiske leverandør af håndholdte enheder og fuldt administreret service. Deres globale rækkevidde kombineret med tilstedeværelsen i Sverige og resten af ​​Norden såvel som deres spænd af produktportefølje og ekspertise var den vindende kombination i dette europæiske projekt”.

Håkan Hammar, Country Manager hos Zetes i Sverige tilføjer: “Ved at standardisere og tilpasse sig den seneste teknologi vil DB Schenker styrke deres mobile strategi- og leveringsprocesser. DB Schenker vil have den synlighed, der er nødvendig for at skabe merværdi for sine kunder. Vi ser frem til fortsat at støtte dem i denne implementering”.

Tags: Zetes

Mere fra Zetes

Zetes

https://www.zetes.com/en

Zetes er en innovativ supply chain-teknologivirksomhed. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for, at åbne op for et større potentiale gennem smidighed, synlighed og sporbarhed i kundernes tilknyttede supply chain. I mere end 30 år har vi været en betroet rådgiver for førende supply chain-virksomheder på tværs af EMEA. I 2017 blev vi en del…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere