DB Schenker Logistics

Innovation

DB Schenker får sin første eCanter

DB Schenker iværksætter endnu et miljø tiltag i sine bestræbelser om at skabe en grøn omstilling. Denne gang er der tale om en eldrevet lastbil eCanter fra Daimler.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Biltema effektiviserer med ny logistikpartner

En stor aftale om international spedition er indgået mellem detailkæden Biltema og den tyske logistikekspert DB Schenker. Samarbejdet medfører forbedret logistik og dermed lavere omkostninger og mindre klimabelastning.

Lager & distribution

DB Schenker investerer trecifret millionbeløb i 90.000 m2 grund til stort logistikcenter ved Taulov i DanmarkC

Gennem de senere år har væksten hos DB Schenker været så høj, at selskabet nu investerer i en stor terminal og kontorbygning direkte ved motorvejskrydset E20 og E45 i Taulov.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Connect4Land: DB Schenker gør logistik nemmere

Den 1. oktober 2019 kan kunder ved hjælp af Connect4Land platformen nu booke landtransport online, nemt, hurtigt og bekvemt. DB Schenker har udviklet den nye Connect 4.0 platform, for at imødekomme B2C købsoplevelsen på et B2B marked. Planen er, at konceptet også skal udrulles til sø- og luftfragt.

Indhold fra partner

Branchenyt

Højere krav til transportplanlægningen

For at imødekomme de høje krav lancerede vi en række nye valgmuligheder til part og full loads sendinger. Det betyder, at kunder i endnu højere grad kan planlægge logistikken ved fx at definere, om godset skal leveres formiddag eller eftermiddag.

Indhold fra partner

Branchenyt

Vi er med på Børnenes Trafikskole!

Sammen med Børnenes Trafikskole inviteres børn ind i en trafiklegeplads, hvor de blandt andet kan komme op i en lastbil og lære om højresvingsulykker og blinde vinkler. Formålet er klart: at børnene opnår forståelse for trafikreglerne, så de bliver motiverede til selv at færdes sikkert i trafikken.

Indhold fra partner

Innovation

DB Schenker kører nu på HVO100 biodiesel

DB Schenker har lavet en aftale med Q8 om at køre på det 100 % fossilfrie HVO100 biodiesel. Til en start vil ca. halvdelen af DB Schenkers distributionsbiler på Sjælland, med fokus på Storkøbenhavn, fra 1. oktober 2020 køre på HVO100 biodiesel, og derved være med til at reducere CO2 -udledningen med op til 90 %. HVO100 er et bæredygtigt alternativ til traditionel diesel, som kan tankes på de fleste dieselbiler i dag.

Indhold fra partner

Lager & distribution

En ny visuel identitet: DB Schenkers mest markante relancering af brandet i mere end 10 år

Nyt forretningsdesign visualiserer virksomhedens styrker • B2B-logistikudbyder fokuserer på følelsesmæssig appel • Mere differentiering, relevans og tilgængelighed gennem nyt valg af billeder og farver • Repositionering af det mest internationale brand i DB-gruppen

Indhold fra partner

Branchenyt

Svenske Einride henter 170 mio. kr. til indtog på det amerikanske marked

Med den netop afsluttede serie A-investeringsrunde har pod-virksomheden nu penge til at realisere sine mål, der ifølge grundlægger Robert Falck, både tæller udvidelse til USA, at levere på den teknologisk køreplan og at imødekomme den stigende efterspørgsel.

Innovation

Selvkørende lastbil får debut på svensk landevej

Nu ruller den første T-pod på DB Schenkers terminal i Jönköping, en elektrisk drevet, selvkørende lastbil udviklet af Einride. "Det er ikke en lang distance, men det er et første skridt, som vil revolutionere dele af vores industri," siger Mats Grundius, CEO for DB Schenker Cluster Sverige, Danmark, Island.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Maersk og DB Schenker samarbejder om at nedsætte CO2-udslippet

Den danske containergigant Mærsk og SCM-virksomheden DB Schenker fra Tyskland arbejder sammen om at mindske forureningen af verdenshavene og nedsætte kulstofudledningen.

Branchenyt

Cykellevering og elbiler er fremtidens transportlevering i Oslo

Oslo er valgt som Europas grønne hovedstad i 2019, og DB Schenker sætter ambitionen højt for CO2 reducering.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere