10.01.2018  |  IT

Datacon deltager i Berlingskes ekspertpanel om business intelligence

Indhold fra partner Hvad er dette?

Læs interviewet med Datacons konsulentchef som blandt andet giver vores besyv på, hvordan du kan begynde at forudsige fremtiden via intelligent anvendelse af dine data.

Berlingske, Dansk Erhverv & IT-Branchen bringer i disse dage tema-magasinet “Digitalisering af erhvervslivet”, hvor Datacon er blevet ind til et ekspertpanel omkring Business Intelligence.

Magasinet sætter fokus på hvordan det danske erhvervsliv kan optimere deres konkurrenceevne via implementering af effektive og fleksible digitale løsninger. Her er business intelligence naturligt kommet på tale som et af de nyere elementer i den digitale verden, og Datacon er blevet inviteret ind til en snak omkring vores ekspertise på området. Vores konsulentchef, Mikkel Sjørslev, har derfor prøvet at sætte ord på hvordan du kan begynde at forudsige fremtiden via intelligent anvendelse af dine data. Læs hele interviewet her.

Du kan samtidig læse meget mere om Datacon i Berlingske lige her.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores kompetencer på business intelligence, kan du også læse mere her eller kontakte vores konsulentchef, Mikkel Sjørslev, på telefon: +45 28 101 474 eller mail.

Vi står altid klar med rådgivning, hvis du har lyst til at opdage nye forretningsmuligheder og omdanne data til indsigt med Business Intelligence.

Tags: Datacon A/S

Mere fra Datacon A/S

Datacon A/S

www.datacon.dk

DATACON DIGITALISERER DIN FORRETNING Datacon er en dansk ERP-leverandør, som udvikler løsninger der giver overblik og øget værdi for din virksomhed. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, vi har levet op til siden 1987. Vi er Microsoft Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere