Damco

Branchenyt

Status på det globale 3PL-marked

Konsulenthuset Armstrong & Associates har rangeret de 50 største tredjepartslogistikleverandører i verden. DSV indtager sjettepladsen, hvor Damco/Maersk Logistics er nummer 17. Og så fortsætter tendensen med opkøb for at følge med Amazon.

Branchenyt

Maersk og IBM sætter navn og deltagere på blockchain-platform

TradeLens er blevet offentliggjort som navnet på det blockchain-initiativ, Maersk og IBM annoncerede tilbage i januar. En gruppe på 94 havnemyndigheder, terminaloperatører, speditører, logistikselskaber og andre aktører er ombord som de første.

Lager & distribution

Damco vil løfte returlogistikken i Kina

Den grænsekrydsende e-handel vokser fortsat i Asien, ikke mindst i Kina. Returneringer er til gengæld en dyr fornøjelse, men det vil Damco gøre noget ved gennem en fuldt digitaliseret løsning.

Strategi & ledelse

Sådan går det med SCM i 2010

Der sker store ting med virksomhedernes supply chains i disse år. Krise, klima, globalisering, hyperkonkurrence osv. udfordrer, presser, klemmer, udvikler og forandrer tingenes tilstand, så morgendagen byder på helt nye udfordringer og kompetencer end gårsdagen. Vi har spurgt 14 eksperter fra både virksomheder, konsulentbranchen og forskerverdenen om, hvad du som supply chain-leder kan forvente at støde på i 2010.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere