27.09.2019 | Navnenyt

Dachser i Kolding henter ny Sales Manager internt

Efter 27 år i speditions- og logistikbranchen - 16 af dem som sælger og godt to år som Sales Executive hos Dachser Denmark i Kolding - tiltræder Anders Hove nu rollen som Sales Manager European Logistics for det interne og eksterne salgsteam.

”Hvad, jeg ser mest frem til, er at lægge salgsstrategien og være med til at sikre den fortsatte udvikling af kompetencerne i salgsteamet”, fortæller Anders Hove og fortsætter:

”Kommunikation er brændstof til vores netværksmotor, og gennem deling af information deler vi også ansvar. Det er noget, jeg selv sætter stor pris på, og det vil jeg være foregangsmand for i vores salgsteam”.

Anders Hove har allerede taget hul på sit nye arbejde som Sales Manager. Han starter ud med at deltage i en konference i Luxembourg for alle europæiske salgschefer i den globale Dachser-koncern.

- JMA

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere