08.07.2019 | Navnenyt

Consafe Logistics har ansat Regitze Liv Banggaard som Application Consultant

Regitze kommer med en baggrund fra Coop Logistik hvor hun har varetaget udvikling og stået for implementering af deres e-handels lager, her under implementering af en Autostore samt anden automatik og implementering af nyt WMS system.

Regitze er meget drift orienteret qua sin baggrund inden for lagerlogistik og landbrug, og formår at skabe komplicerede tekniske løsninger der kan fungere i praksis. Hun skal indgå i teamets arbejde med design af lagerløsninger og konfiguration i Astro WMS®, der sikrer kunderne et effektivt lagerstyringssystem.

Mere fra Consafe Logistics

Consafe Logistics

www.consafelogistics.com

Consafe Logistics er en af Europas førende leverandører af WMS løsninger til virksomheder over hele verden. Vi designer, udvikler og implementerer løsninger til alt indenfor lager og logistik. Løsninger, der maksimerer profit for vores kunder i mere end 30 lande gennem vores egne afdelinger i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Polen og Storbritannien.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere