13.08.2019 | Navnenyt

Consafe Logistics har ansat Michael Væver Jørgensen som Application Consultant

Michael kommer med en stærk baggrund inden for supply chain, hvor han gennem års erfaring i detailhandelen har opnået stor viden om logistik. Han har læst en HD i Supply Chain Management og har tidligere arbejdet hos Coop og Top-Toy, som henholdsvis Supply Chain Planner og Operation Supervisor, med opgaver fra optimering af vareflow og leverandørsamarbejde, til interne workflows og implementering af nyt MRP system.

Michael indgår i temaet af applikations konsulenter og skal arbejde med konfigurering af vores lagerstyringssystem Astro WMS®, og bidrage til at styrke vores service og samarbejde med kunderne.

Mere fra Consafe Logistics

Consafe Logistics

www.consafelogistics.com

Consafe Logistics er en af Europas førende leverandører af WMS løsninger til virksomheder over hele verden. Vi designer, udvikler og implementerer løsninger til alt indenfor lager og logistik. Løsninger, der maksimerer profit for vores kunder i mere end 30 lande gennem vores egne afdelinger i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Polen og Storbritannien.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere