19.07.2019 | Navnenyt

Consafe Logistics har ansat Alex Wounlund som Key Account Manager

Alex Wounlund tiltrådte d. 1. april 2019 som Key Account Manager for Consafe Logistics Danmark, hvor han vil være ansvarlig for kundepleje af eksisterende kunder på det danske marked. Han kommer med stor erfaring indenfor løsningssalg til landets største offentlige og private virksomheder.

”Consafe Logistics er den førende leverandør af WMS løsninger i Europa. At være markedsleder forpligter, og vi investerer derfor tungt i  R&D og softwareudvikling. Med vores store team af erfarne rådgivere og teknikere, sikrer vi de mest værdiskabende løsninger, skræddersyet til vores kunders behov”, siger Alex Wounlund.

Alex Wounlund har mere end 10 års salgserfaring med softwareløsninger inden for økonomi, GIS, IT sikkerhed og governance, MS Dynamics NAV og konsulentydelser. Han har en uddannelsesmæssig baggrund som bachelor i international business, og har desuden en MBA. Senest har Alex Wounlund været ansat hos Adra Software, hvor han gennem knapt 4 år som Key Account Manager, havde ansvar for pleje af mere end 100 kunder, samt at etablere nye kunderelationer.

Mere fra Consafe Logistics

Consafe Logistics

www.consafelogistics.com

Consafe Logistics er en af Europas førende leverandører af WMS løsninger til virksomheder over hele verden. Vi designer, udvikler og implementerer løsninger til alt indenfor lager og logistik. Løsninger, der maksimerer profit for vores kunder i mere end 30 lande gennem vores egne afdelinger i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Polen og Storbritannien.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere