07.07.2014 | Navnenyt

Consafe Logistics ansætter salgschef til WMS eftermarked

Consafe Logistics har ansat Søren Birk for at styrke salg og implementering af WMS-løsninger til danske virksomheder. Han bliver ansvarlig for hele Consafe Logistics’ eftermarked i Danmark. Søren Birker 46 år, er oprindelig uddannet maskinarbejder og har arbejdet med logistik i 25 år på alle niveauer. Han har arbejdet som lagermedarbejder, lagerchef, logistikchef, supply chain manager, logistikdirektør og partner (i Dangaard Telecom). Søren Birk har erfaring fra virksomheder som Abena, Europart, Dangaard Telecom, Tjellesen Max Jenne, GDC og Lindab.

Mere fra Consafe Logistics

Consafe Logistics

www.consafelogistics.com

Consafe Logistics er en af Europas førende leverandører af WMS løsninger til virksomheder over hele verden. Vi designer, udvikler og implementerer løsninger til alt indenfor lager og logistik. Løsninger, der maksimerer profit for vores kunder i mere end 30 lande gennem vores egne afdelinger i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Polen og Storbritannien.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere