Event

Commerce Excellence 2020 i Oslo

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

  • info@apportsystems.com
  • 72449944
  • Sletten 20, 8543 Hornslet
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 17.09.2020
Start tidspunkt: 8.30
Sted: MESH, Oslo
Tilmeld  

The New Tomorrow In Trading er dette års tema på konferencen, der i år holdes i The Lounge på MESH i Oslo, torsdag den 17.09.2020. Mød blandt andet Berit Svendsen, chef for Vipps’ internationale satsning og Iman Winkelman, leder af Virke Servicehandel.

Commerce Excellence 2020 i Oslo

 

På Commerce Excellence 2020 fokuseres der primært på Commerce udfordringer indenfor logistik, indkøb og IT-infrastruktur hos virksomheder med b2b og b2c kunder samt deres erfaringer med Omnichannel. 

På konferencen præsenteres inspirerende kundecases med fokus på håndtering af udfordringer som dem vi ser i dagens marked.

Du får chancen for at høre, hvilke erfaringer andre virksomheder har haft med optimering af den interne logistik, automatisering, disponering og IT - alle med fokus på Omnichannel Commerce.

På Commerce Excellence 2020 vil talerne dele deres viden, visioner og erfaringer med forandringer i markedet og de trends der skabes i det globale handelsbillede.

Hvor og hvornår?

Tid:    Torsdag den 17. September 2020
Sted:  MESH - The Lounge i Oslo 
Pris:   NOK 1250,00 pr. person (ex. moms og gebyr) Køb din billet her.

___________________________________

Læs mere om eventet her og se det spændende program.

Håber vi ses på dette års Commerce Excellence i Oslo!  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere