Event

Commerce Excellence 2020 i Aarhus

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

  • info@apportsystems.com
  • 72449944
  • Vindrosen 41, 2. sal, 8240 Risskov
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 21.10.2020
Start tidspunkt: 8.30
Sted: Turbinehallen, Aarhus
Tilmeld  

The New Tomorrow In Trading er dette års tema på konferencen, der i år holdes i Turbinehallen i Aarhus, onsdag den 21.10.2020. Mød blandt andre tidl. Statsminister i Danmark, Lars Løkke Rasmussen og Journalist/Studievært, Nikolaj Sonne.

Inspirerende talere på Commerce Excellence 2020 i Aarhus

Commerce Excellence 2020 fokuseres der primært på Commerce udfordringer indenfor logistik, indkøb og IT-infrastruktur hos virksomheder med b2b og b2c kunder samt deres erfaringer med Omnichannel. 

På konferencen præsenteres inspirerende kundecases med fokus på håndtering af udfordringer som dem vi ser i dagens marked.

Du får chancen for at høre, hvilke erfaringer andre virksomheder har haft med optimering af den interne logistik, automatisering, disponering og IT - alle med fokus på Omnichannel Commerce.

På Commerce Excellence 2020 vil talerne dele deres viden, visioner og erfaringer med forandringer i markedet og de trends der skabes i det globale handelsbillede.

Hvor og hvornår?

Tid:    Onsdag den 21. oktober 2020
Sted: Turbinehallen i Aarhus 
Pris:   Kr. 995,00 pr. person (ex. moms og gebyr). Køb din billet her.

___________________________________

Læs mere om eventet her og se det spændende program.

Håber vi ses på dette års Commerce Excellence!  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere