28.04.2021 | Navnenyt

Colliers udpeger ny CEO

Peter Winther (tv) og Carsten Gørtz Petersen.

Fra den 1. maj 2021 overgår nuværende CEO, Peter Winther, efter eget ønske til en position med fuld fokus på de største kunder og transaktioner i Danmark. Ny CEO bliver partner og direktør Carsten Gørtz Petersen.

Efter 12 år som administrerende direktør har Peter Winther, 63, ønsket at trække sig tilbage fra stillingen som CEO for at dedikere sin fulde tid til transaktioner og rådgivning for store institutionelle og internationale kunder som Executive Director med ansvaret for en ny, integreret, landsdækkende Capital Markets-afdeling.

”Tre år efter fusionen med Sadolin & Albæk er det lykkedes at opnå positionen som markedsleder på landsplan, og det glæder mig at give stafetten videre efter et første kvartal i år med markant vækst og masser af forretning i vores pipeline. Min passion har altid været Capital Markets og de store transaktioner. Dem føler jeg, at jeg stadig har mange af mig i, og derfor ønsker jeg at lægge alle mine kræfter i dette område. Samtidig får vi organisatorisk samlet vores afdelinger for Capital Markets i et nationalt team, så vi kan optimere og strømline vores tilgang til kunderne”, siger Peter Winther.

Ny CEO bliver partner og direktør Carsten Gørtz Petersen, der i en årrække har haft ansvaret for Colliers’ og tidligere Sadolin & Albæks kontor i Aarhus. Med sig bringer han over 15 års erfaring i den kommercielle ejendomsbranche og yderligere 20 års erfaring inden for finansiel rådgivning overvejende i ejendomsbranchen.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere