Jobopslag

Client IT-supporter

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

  • marketingdk@truecommerce.com
  • 4582 1600
  • Banevænget 13, 3460 Birkerød
Se profil  
Stilling: Client IT-supporter
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 16.04.2021
Søg job  

Vil du kombinere din IT-erfaring med en hverdag, hvor du får tæt kundekontakt? Og kunne du tænke dig over tid at kunne skrive ekspert inden for EDI på dit CV?

TrueCommerce hjælper detail- og produktionsvirksomheder samt grossister med at integrere deres forretning til deres kunder og leverandører, så de kan samle alt fra EDI til ERP-integration til online markedspladser på én samlet platform. Vi er en global virksomhed i kraftig vækst og vi har brug for endnu flere dygtige og kundefokuserede kollegaer.

En vigtig rolle for mange kunder

Som Client IT-supporter lærer vi dig grundigt op i EDI-verdenen, så du kan blive en del af vores ServiceDesk og kommunikere tekniske løsninger på en let forståelig og kundevenlig måde. Du skal nemlig hjælpe vores kunder med problemløsning, teknisk analyse samt rådgivning. Vi tilbyder vores kunder Managed Service og hjælper dem derigennem med at simplificere og forstå eventuelle problemer, de måtte opleve.

Det vil tage omkring et års tid at komme rigtig godt ind i vores løsninger, så du kan yde professionel kundeservice, men derefter vil du også have det så meget ind under huden, så du kan bevæge dig videre og få ansvar for mere komplekse problemstillinger.

Du skal være indstillet på en lang oplæringsperiode, men også en meget spændende proces, hvor du virkelig får en unik viden og indgående erfaring inden for EDI. Du får gode kolleger, og du kommer både til at nørde med it og hjælpe rigtig mange kunder. Du bliver en del af et team med en uformel tone og en god holdånd.

Vi understøtter muligheden for en fleksibel hverdag, samt en bred palette af personalegoder, bl.a. massageordning, sundhedsforsikring og sundhedsfokus. Der er mulighed for at blive ansat i enten Silkeborg eller Birkerød, alt efter din bopæl.

Måske kan vi bruge dig?

  • Vi forestiller os, at du har et par års erfaring som IT-supporter eller en anden IT-funktion, og at du højst sandsynligt har kendskab til EDI, nordiske fakturastandarder samt forståelse for supply chain.
  • Du har gerne med erfaring i at kommunikere tekniske løsninger til kunder.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.
  • Det er vigtigt, at du er teknisk minded, analytisk samt en god formidler

Send os din ansøgning via e-mail - ansøgning og CV bedes mærket ”Client IT-Supporter”.

Vi afholder løbende samtaler, og forbeholder os retten til at fjerne opslaget, når stillingen er besat.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Manager Kristina Balle-Jensen på EUHRContact@truecommerce.com

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere