Jobopslag

Claims Handler

DB Schenker

www.dbschenker.dk

  • info.dk@dbschenker.com
  • 36 86 95 00
  • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Kokholm 10 6000 Kolding
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 17.05.2021
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 26.04.2021
Søg job  

Vil du håndtere claims inden for landtransport i en af verdens største logistik virksomheder? Vil du være med til at sikre en fortsat effektiv og sikker claims handling i DB Schenker Danmarks største produktområde? Vil du være en del af Europas største netværk på landtransport? Så har vi en spændende stilling til dig i DB Schenker.

Central rolle med claims handling i vores største produktområde
Vi leder efter en ny kollega til skadesbehandling af claims på vores Land-produkt.

Du vil hovedsageligt arbejde med skadesbehandling af claims inden for speditør- og fragtføreransvar, og du bliver ansvarlig for claims handling på landtransporter for hele Danmark. Du får dermed ansvaret for en professionel behandling af vores forsikrings- og skadessager samt at yde kompetent rådgivning og support til forretningen inden for området.

Som en del af dit arbejde vil du kommunikere med mange forskellige kollegaer både i Danmark og i udlandet, ligesom du vil have hyppig kommunikation med vores kunder omkring reklamationer.

Du sikrer at dine kollegaer forstår, anvender og følger koncerninstrukser, SOP’er og systemer, samt holder kontinuerligt fokus på, at vores processer følges. Efter behov underviser du kollegaerne i reklamationsbehandling.

Du vil få en spændende og afvekslende arbejdsdag, hvor to dage sjældent er ens.

Struktureret og styr på transportjuraen
Du har formentligt erfaring og/eller uddannelse fra en speditionsvirksomhed eller anden transport- og logistikvirksomhed, eller også kommer du fra forsikringsbranchen.

Du har fuldstændigt styr på din transportjura, NSAB samt speditør- og fragtføreransvar. Du er god til at kommunikere og tale med såvel kollegaer som kunder. Du er selvsikker og robust, og du opleves som en fair og samarbejdsorienteret partner – også når der ikke er enighed om sagerne du arbejder med.

Du arbejder struktureret og har styr på detaljerne, samtidigt med, at du ikke taber overblikket på opgaverne.

Du arbejder bredt funderet med IT systemer og arbejder sikkert i Excel. Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Storkøbenhavn eller med på rejsen til vores helt nye faciliteter i Jylland?
Arbejdspladsen kan være på det danske HQ i Hvidovre - eller du kan komme med på rejsen til vores kommende faciliteter i Taulov ved Fredericia, som forventes klar januar 2022. Her samler vi vores aktiviteter i Jylland i topmoderne terminal- og kontorfaciliteter. Du vil i det tilfælde have arbejdsplads i Kolding til en start.

Gode arbejdsforhold, dygtige og professionelle kollegaer, pensionsordning, sundhedssikring, massage- og frokostordning er en del af pakken der venter på dig.

Er du interesseret?
Du er velkommen til at kontakte Lene Hollenner på 7632 2101, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere