15.04.2020  |  Branchenyt

CIPHERLAB RK95 - Industrielt robust håndterminal med fysisk tastatur

Indhold fra partner Hvad er dette?

CipherLab's nye topmodel RK95 byder på en Android brugerflade kombineret med backlight tastatur. Det giver optimale muligheder for opgave-ergonomi og effektivitet.

Denne store industri-håndterminal fås med 3 forskellige tastatur-layouts, der supplerer den 4,3" store touch-skærm. Pistolgreb som option giver yderligere muligheder for personlig ergonomi-optimering.

Støv- og vandtæthed på IP65-niveau, en driftstemperatur helt ned til -30 gr. C for Cold Storage udgaven, dropspecs der overholder den amerikanske militærstandard MIL-STD-810G og en batterikapacitet helt op til 6000 mAh er alle klare indikatorer på et særdeles hårdført arbejdsredskab.

De rent IT-mæssige specs er også helt front-skarpe - Android 9 Pie på Octa-Core 2,2 GHz processor, fast roaming, masser af terminalemuleringer, programmering af F-taster for bare at nævne nogle. Så absolut en terminal, der er en test værd, hvor ERP, lager og produktion virkelig stiller krav.

Læs mere på produktsiden her.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere