09.08.2018 | Navnenyt

Christian Stephansen er ny softwareudvikler hos Logimatic

Christian Stephansen er pr. 1. juli ansat som softwareudvikler i Logimatics afdeling for lager- og logistikløsninger, hvor han bliver en del af udviklingsteamet omkring WMS-løsningen LOGIA. Christian har de sidste 2½ år sideløbende med studiet været studenterprogrammør hos Logimatic.

Christian har netop afsluttet sin uddannelse som softwareingeniør fra Aalborg Universitet. Hans eksamensprojekt omhandlede avanceret lageroptimering og blev gennemført med en af Logimatics kunder som casevirksomhed.

Dette forløb har været en gevinst både for Christian og for Logimatic. Derudover betyder det, at Christian allerede fra start har stort kendskab til funktionaliteten i LOGIA, og mindst ligeså vigtigt har forståelse for lager- og logistik-domænet og arbejdsgangene på et lager.

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik.LOGIA sætter lageret i system, så arbejdsprocesserne er optimale, lagerpla…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere