07.05.2019 | Navnenyt

CHEP ansætter Retail Account Manager

Munaf Al-Kayssi er pr. 1. marts 2019 ny Retail Account Manager hos transport- og logistikvirksomheden CHEP.

Munaf Al-Kayssi er tiltrådt som ny Retail Account Manager hos transport- og logistikvirksomheden CHEP pr. 1. marts i år.

I sin nye stilling kommer Munaf til at servicere og optimere transport-flows for en række af CHEP’s eksisterende kunder samt bidrage aktivt til at udvide CHEP’s netværk.

Munaf er oprindeligt uddannet IT-supporter, men fandt hurtigt ud af, at han havde et talent for salg. Senest kommer han fra en stilling som Sales Executive hos DHL, som har givet ham et rigtigt godt kendskab til transportbranchen.

- JMA

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere