23.03.2020  |  Strategi & ledelse

Checkliste til CEO & Supply Chain manager: Naviger sikkert gennem forandringerne

Indhold fra partner Hvad er dette?

For Supply Chain Manageren og CEO, der oplever en så stor krise for første gang, kan det være udfordrende at navigere både mentalt og operationelt i dette udfordrende miljø. Derfor har vi samlet en krisetjekliste.

​Der er en udbredt frygt for et globalt økonomisk sammenbrud. Det er blevet synligt for alle, hvor kritisk det er at ydeevnen i forsyningskæderne er intakt. En veldrevet forsyningskæde sikrer, at vi alle får vores daglige varer som toiletpapir, håndrensere, masker, test og medicin.

For Supply Chain Manageren og CEO, der oplever en så stor krise for første gang, kan det være udfordrende at navigere både mentalt og operationelt i dette udfordrende miljø. Derfor har vi samlet en krisetjekliste. Tjeklisten dækker naturligvis ikke alle aspekter, men den kan fungere som en guide.

Få adgang til checklisten her.

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.dk

Vi ved noget om Supply Chain Management Optilon, er en Nordisk virksomhed med mere end 15 års erfaring i salg og implementering af digitale Supply Chain teknologier. Vi har mere end 500 implementeringer bag os i førende Nordiske virksomheder. Vi arbejder både på et strategisk, taktisk og operationelt niveau og går, med vores løsninger, på tværs…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere