Jobopslag

CEO til GS1 Denmark

GS1 Denmark

www.gs1.dk

  • info@gs1.dk
  • 39278527
  • Vesterbrogade 149, 1620 København V
Se profil  
Stilling: CEO
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 01.07.2022
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 03.05.2022
Søg job  

Vil du stå i spidsen for det medlemsbaserede GS1 i Denmark? GS1 skaber – blandt andet via stregkoden og standardiseret dataudveksling – effektive og bæredygtige forsyningskæder i Danmark og globalt, og er med når verdens varer skifter hænder.

Om GS1 og GS1 Denmark

GS1 er en standardiseringsorganisation, der arbejder for danske og udenlandske medlemsvirksomheder, der anvender standarder eller services fra GS1. GS1 udbreder standarder, der støtter alle aktører og sikrer en mere effektiv og bæredygtig forsyningskæde. Mest kendt er stregkoden, men ’bagkataloget’ er meget større.

Hele GS1 er en neutral, not-for-profit medlemsorganisation og FN-godkendt NGO. I Danmark er ca. 12.000 virksomheder medlemmer; på verdensplan er der tale om ca. 2 millioner virksomheder spredt over 25 sektorer. GS1 har 115 kontorer rundt om i verdenen og medlemmer fra mere end 150 lande.

GS1 samler alle aktører i forsyningskæden, bl.a. producenter, leverandører, distributører, logistikudbydere, toldorganisationer, softwarehuse og myndigheder.

Dine opgaver som CEO for GS1 Denmark

Som ansvarlig for en not-for-profit organisation, er den primære opgave altid at varetage medlemmernes interesser i henhold til foreningens vedtægter og strategi herunder aftalte forretningsplaner.

  • Fortsætte arbejdet med udbredelse af kendskabet til GS1 Denmark og GS1-standarder. Synlighed og samfundsrelevans vil altid være essentielt for en teknisk funderet NGO.
  • Overordnet ansvar for den daglige drift af GS1 Denmark.
  • Sikre eksekvering af GS1 Denmarks strategi i tæt samarbejde med alle interessenter herunder også GS1 Global. Strategien opdateres løbende.
  • Bevare og udvikle relationen til bestyrelsen og ansvarlig for afholdelse af bestyrelsesmøder, samt formandskabsmøder.
  • Som leder at være synlig, coache, udvikle og inspirere medarbejderne.
  • Aktiv og engageret i GS1 Europe/Global og pleje danske interesser, men også bidrage til Nordisk- og international udvikling og samarbejde.
  • Deltage i GS1’s globale generalforsamling hvert år.

Læs hele stillingsannoncen her.

Tags: GS1 Denmark

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere