Jobopslag

CBRE A/S søger finansbachelor praktikant til efterårs-semesteret 2019

CBRE

www.cbre.dk

  • denmark@cbre.com
  • 70 22 96 01
  • Rued Langgaards Vej 6, 2300 København S
Se profil  
Stilling: Praktikant
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 01.01.1970
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 27.06.2019
Søg job  

Har du lyst til et spændende og udfordrende praktikophold, og vil du gerne arbejde tæt sammen med et ambitiøst og dygtigt team i en hurtigvoksende virksomhed? Så er du måske den finansbachelor, som vi søger til en praktikstilling på vores kontor i København.

Din praktikopgave bliver at bistå vores team af administratorer i afdelingen for Property Management i København. Afdelingen består af 15 medarbejdere på nuværende tidspunkt. Vi administrerer og arbejder i øjeblikket på ca. 20 selskaber heriblandt 30 ejendomme med en porteføljeværdi på ca. 3 milliarder, og vi tror på, at vi kan fortsætte denne vækst, som vi har oplevet de seneste år.

ARBEJDSOPGAVER

Du vil fra start få en grundig oplæring af, hvordan en ejendom administreres, dette for at give en grund-læggende forståelse af alt lige fra bogføring af indbetalinger og udbetalinger til specifikke afstemninger, der skal være med til at sikre det høje niveau som CBRE og Property Management står for. Du kommer derfor til at assistere vores dygtige ejendomsadministratorer, men også vores controllere i forbindelse med rapportering.

Derudover vil dine arbejdsopgaver typisk være:

  • Grundlæggende håndtering af lejere
  • Håndtering af indbetaling/restancer
  • Månedlige og kvartalsvise afstemninger
  • Løbende kontakt med andre kontorer i Norden og Europa samt andre samarbejdspartnere
  • Daglig støtte og assistance til hele Property Management teamet

ER DU VORES NYE PRAKTIKANT?

Vi forventer en praktikant, der har gå-på-mod og som ønsker at færdes i et internationalt miljø, hvor gode engelskkundskaber er en forudsætning.

Opgaverne kan variere meget, hvorfor du forventes at være vedholdende, initiativrig samt selvkørende. Da der vil være opgaver, som skal løses på tværs af teams, skal du være en udadvendt, analytisk og positiv person, som bidrager og tilfører god energi til teamet.

Du skal være velkendt i office-pakke, ligesom vi forventer, at du minimum kan benytte excel og word på mere end begynder niveau.

PRAKTIKANT HOS CBRE

Vi kan tilbyde et sundt arbejdsmiljø med en uformel daglig omgangstone i et åbent kontorlandskab.

CBRE aflønner ikke praktikanter i praktikforløbet, men du vil få betalt telefoni, frokost i vores dejlige kantine samt naturligvis frit kunne deltage i vores fælles firmaarrangementer og interne kurser. Arbejdet vil foregå med udgangspunkt fra vores hovedkontor på Rued Langgaards Vej 6-8, 2300 København S.

Tags: CBRE

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere