Jobopslag

CBRE A/S søger Bygningskonstruktør til Praktikforløb

CBRE

www.cbre.dk

  • denmark@cbre.com
  • 70 22 96 01
  • Rued Langgaards Vej 6, 2300 København S
Se profil  
Stilling: Fuldtid
Ansættelses­forhold: Praktikant
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 01.08.2019
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 27.06.2019
Søg job  

Har du lyst til et spændende og udfordrende praktikophold, og vil du arbejde tæt sammen med et ambitiøst og dygtigt team i en hurtigvoksende, international virksomhed? Så er du den praktikant, som vi søger til vores kontor i København.

CBRE A/S SØGER BYGNINGSKONSTRUKTØR TIL PRAKTIKFORLØB I EFTERÅRS-SEMESTERET 2019

ARBEJDSOPGAVER

Din praktikopgave bliver at bistå vores teams i afdelingerne Advisory & Transaction Services, Occupier & Projects og Property Management i København. Vi administrerer og arbejder i øjeblikket på ca. 49 ejendomme med en porteføljeværdi på ca. 9,5 milliarder, og håber og tror på, at vi kan fortsætte den vækst, som vi har oplevet de seneste år i begge afdelinger. Til daglig vil du komme til at arbejde sammen med vores 6 bygningskonstruktører og 3 ingeniører samt eventuelt en yderligere praktikant.

Dine arbejdsopgaver omhandler alt fra små
lejlighedsistandsættelser til større kontorindretninger, ligesom der løbende er stor udskiftning i de strøgejendomme, som vi administrerer. Afdelingerne varetager også den daglige kontakt med ejendommenes ejere, lejere, viceværter og andre serviceleverandører.

Du skal via besøg på ejendommene lære dem at kende og herigennem skabe dig en grundlæggende forståelse af ejendomsdrift, deres geometri, vedligeholdelsesmæssige stand osv. Du kommer til at assistere ved byggemøder, indgå nye servicekontrakter, udføre tegningsopgaver samt varetage dine egne små selvstændige projektopgaver.

Endelig skal en del af dit praktikophold også bruges til at gennemgå og registrere ejendomme, måske lave 1 & 5 års eftersyn eller udarbejde 5-10 årige drifts- og budgetplaner på de eksisterende ejendomme.

ER DU VORES NYE PRAKTIKANT?

Vi forventer en praktikant, der har gå-på-mod og som ønsker at færdes i et internationalt miljø, hvor gode engelskkundskaber er en forudsætning. Du skal være superbruger i office-pakken, ligesom vi forventer, at du kan benytte Revit eller AutoCad. Opgaverne kan variere meget, hvorfor du forventes at være vedholdende, initiativrig samt selvkørende. Da der vil være opgaver, som skal løses på tværs af teams, skal du være en udadvendt, positiv person, som bidrager og tilfører god energi.

CBRE TILBYDER

  • Teams bestående af en kombination af unge ambitiøse og branchens mest erfarne medarbejdere
  • Et opgavefelt med stor variation, der medfører afvekslende dage
  • Følelsen af at arbejde i en global kontekst, men med fokus på danske forhold
  • Et sundt arbejdsmiljø med en uformel daglig omgangstone i et åbent kontorlandskab

Arbejdet vil foregå med udgangspunkt fra vores
hovedkontor på Rued Langgaards Vej 6-8, 2300 København S. CBRE aflønner ikke praktikanter i praktikforløbet, men du vil få betalt alt transport og telefoni, frokost i vores dejlige kantine samt naturligvis frit kunne deltage i vores fælles firmaarrangementer og interne kurser.

ANSØGNING & SPØRGSMÅL

Har du lyst til at være en del af CBRE, så send din ansøgning hurtigst muligt. Du er også velkommen til at stille uddybende spørgsmål til Jacob Trolle eller Jeppe Fuglsig Christensen.

Tags: CBRE

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere