28.07.2020  |  Branchenyt

Case: Casa Nord opgraderede deres ERP-system, fra Dynamics NAV til Dynamics 365 Business Central

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med det cloudbaserede Microsoft Dynamics 365 Business Central fra Columbus styrker Casa Nord samarbejde, videndeling og åbner for større fleksibilitet – herunder bedre mulighed for hjemmearbejde.

Løsningen var hurtig at implementere, opdaterer sig selv automatisk og letter i dag en række opgaver såsom bogføring.

Casa Nord skiftede i foråret 2020 fra en ældre udgave af Microsoft Dynamics NAV til den cloudbaserede arvtager, Microsoft Dynamics 365 Business Central, i tæt samspil med Columbus.

"Med skiftet til Dynamics 365 Business Central har vi fået bedre grundlag for at arbejde digitalt, for at afskaffe en masse papir, mapper og manuelle arbejdsgange – samt for at være lige så effektive hjemmefra som på kontoret." - Heidi Fromm, Casa Nord.

Download vores case om Casa Nord her.

Mere fra Columbus Danmark

Columbus Danmark

http://www.columbusglobal.dk

Columbus hjælper virksomheder i den digitale transformation af deres forretning ved at øge værdien af deres ERP-investering. Vi udvikler og implementerer vores løsninger baseret på innovative platforme der accelererer digital transformation og ROI. Vi minimerer risici forbundet med at implementere, opgradere og udskifte eksisterende ERP-systemer. Vi leder vores kunder med best practice services og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere