24.09.2019 | Navnenyt

Carsten Slot, VP hos Bredana Axcite, fejrer 25 års jubilæum

Vice President, Carsten Slot, Bredana Axcite

Partner og Vice President Carsten Slot, 48 år, kan d. 1. oktober fejre 25-års jubilæum hos Bredana Gruppen, som består af selskaberne Bredana Solutions A/S og Bredana Axcite. 

Carsten Slot er medejer af selskaberne, og sidder med det daglige ansvar for Bredana Axcite A/S, herunder salg og personale.

Det var en passion for både programmering og virksomhedsøkonomi, der i sin tid fik Carsten Slot ind i ERP-branchen.

Som nyuddannet programmør, startede Carsten Slot sin karriere i starten af halvfemserne i en mindre virksomhed i Ribe. Efter et par år, i 1994, skiftede han til Bredana Systemudvikling A/S, som det hed i sin tid, hvor han startede som programmør og tekniker. Dengang lå virksomheden i Bredebro. 

Siden har karrieren taget fart. I 1997 var Carsten Slot med til at starte Kolding-afdelingen, som i dag udgør Bredana Gruppens hovedkontor. 

Udover sin IT-forståelse og stærke programmeringskompetencer, viste Carsten Slot flair for forretningsudvikling og personaleledelse, så allerede i 1998, året efter, at Kolding-afdelingen blev åbnet, blev Carsten Slot chef for et konsulentteam på 6-7 medarbejdere. 

Ambitionerne fejlede intet, og i 1999 kunne Carsten Slot tilføje en HD i organisation til sit CV.  

I år 2000 starter han – sammen med en kollega – Aarhus-afdelingen, der i dag ligger på Bredskifte Allé 11 i Aarhus V. På daværende tidspunkt talte Aarhus-afdelingen – udover Carsten Slot selv – kun en enkelt medarbejder, og herefter vækstede ansvarsområderne og antallet af medarbejdere under Carsten Slot stødt.

I 2016 spaltes Bredana Systemudvikling A/S til to selskaber, henholdsvis Bredana Axcite A/S og Bredana Solutions A/S. Carsten blev Vice President for Bredana Axcite, som i dag tæller 30 medarbejdere fordelt på kontorene i Aarhus og Kolding.  

”Carsten er en meget jordnær person med gode menneskelige egenskaber. Han har altid været fremragende til relationsopbygning, både internt i virksomheden, såvel som eksternt blandt vores kunder og samarbejdspartnere,” fortæller Bent Hansen, CEO og partner, Bredana Gruppen.

”Han udviser en høj faglig forståelse for sine arbejdsområder, og er typen, der ser muligheder fremfor begrænsninger. Det høje drive, han besidder, er årsagen til, at Carsten er, hvor han er i dag,” slutter Bent Hansen. 

I fritiden spiller Carsten Slot fodbold på hyggebasis, og indimellem kan han spottes på sin racercykel på landevejene omkring Skanderborg, hvor han bor. Privat lever han sammen med Solveig, og sammen har de fire sammenbragte børn: Maria på 18 år, tvillingepigerne Maria og Matilde på 20 år, og Oliver på 21 år. 

Der afholdes jubilæumsreception d. 4. oktober kl. 13.00 i kontorlokalerne hos Bredana Axcite på Bredskifte Allé 11, 8210 Aarhus V.

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana-axcite.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere