11.12.2019 | Navnenyt

Carsten Duus bliver administrerende direktør hos Jungheinrich Danmark

Duus overtager jobbet fra tidligere administrerende direktør, Martina Möller. PR-foto.

Med virkning fra 1. januar 2020 vil Carsten Duus overtage stillingen som administrerende direktør hos Jungheinrich Danmark A/S efter Martina Möller. Det skriver virksomheden på LinkedIn. 

Carsten Duus blev ansat i Jungheinrich i 2015 som administrerende direktør for Jungheinrich Svenska AB. De to selskaber vil nu forene kræfterne og drage nytte af de strategiske synergier, der findes i Skandinavien.

Efter fem succesfulde år som administrerende direktør i Jungheinrich Danmark A/S med flytning til to nye lokationer og en strategisk udvikling af den danske virksomhed vil Martina Möller flytte tilbage til Tyskland for at forfølge nye karrieremuligheder. 

"Det har været en fantastisk tid med et godt team i Danmark og en meget succesrig strategisk rejse. Jeg vil gerne takke alle vores forretningspartnere og mine ansatte for det gode samarbejde og ønske min efterfølger Carsten Duus alt det bedste", siger hun.

- SMP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere