24.10.2019 | Navnenyt

Carsten Aa bliver ny bestyrelsesformand for Danske Havne

Carsten Aa, der til daglig er administrerende direktør i Lindø Port of Odense, bliver ny bestyrelsesformand for brancheorganisationen Danske Havne.

Han overtager posten fra Ole Ingrisch, der takker af efter 16 års aktivitet i organisationen, de seneste fire som formand.

”Jeg vil gerne sige tak til Ole Ingrisch for det store arbejde, han har ydet for Danske Havne og for branchen i det hele taget igennem mange år. Det er en tung arv at løfte, men jeg glæder mig meget til at give mig i kast med udfordringerne”, siger Carsten Aa.

Den nye formand har været direktør i Lindø Port of Odense siden 2005, og inden da var han ansat i Esbjerg Havn. Det er altså en mand, der efter mange år kender branchen indgående, og han har tænkt sig at fortsætte samarbejdet med de andre dele af Det Blå Danmark:

”Havnene vil med mig i spidsen fortsat løfte vores del af opgaverne i Det Blå Danmark, hvor vi arbejder for at flytte mere gods fra asfalt til de blå motorveje. Det gavner miljøet, og det giver bedre sikkerhed og fremkommelighed på vejene”, siger Carsten Aa og fortsætter:

”Som formand vil jeg samarbejde bredt for multimodale løsninger, så jeg vil også række hånden ud mod eksempelvis transport- og logistikbranchen. Og så skal havnene naturligt være en del af regeringens nye infrastrukturplan, det har manglet indtil nu”.

- JMA

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere