18.09.2017  |  Lager & distribution

cab SQUIX

Indhold fra partner Hvad er dette?

ny generation af cab’s modulære og særdeles fleksible in-dustri-labelprintere til bl.a. halv- eller helautomatisk etikettering (Print&Apply)

I en cab SQUIX 4 kan man nu frit skifte printkvalitet mellem 200, 300 og 600 dpi. Lynhurtigt udført og udelukkende med den unbraco-nøgle, der sidder klar i printeren. En særdeles unik feature, der ikke findes mage på markedet.

cab SQUIX er født med både netkort (LAN) og trådløst netkort (WLAN) foruden USB og RS-232 og med et ikonbaseret touch far-vedisplay er betjening og opkobling maksimalt forenklet.

Desuden fås en række options, hvoraf næsten alle er eftermontérbare i enkle monteringstrin. Cutter og ekstern opruller kan således lynhurtigt kobles på. Dispenser-udgaven af SQUIX kan sågar udsty-res med cab’s helautomatiske S1000 print&apply etiketteringsenhed eller kan spille sammen med eksterne etiketteringsmaskiner. Kort sagt fuld modularitet der gør SQUIX-printere til en usædvanlig fremtidssikret investering blandt labelprintere.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere