Jobopslag

Business Controller med regnskabserfaring

DB Schenker

www.dbschenker.dk

  • info.dk@dbschenker.com
  • 36 86 95 00
  • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Business Controller
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 12.01.2021
Søg job  

Lyder ansvaret for et komplekst afdelingsregnskab på mere end 150 mio. DKK spændende for dig? Er du stærk i de klassiske regnskabsdiscipliner såvel som analyser, rapportering og BI-værktøjer? Har du øje for detaljen, kan gennemskue komplekse sammenhænge og trives i arbejdet tæt på forretningen?

Optimering af afdelingsregnskabet og økonomiske analyser
Med reference til afdelingschefen for vores storkunde afdeling vil du vil få controllingansvaret for en af vores største kunder, som håndteres særskilt i denne afdeling. Den vigtigste opgave i rollen er retvisende månedlig intern regnskabsaflæggelse til økonomiafdelingen, som sker i samarbejde med en finansassistent og afdelingschefen. Derudover vil løbende forbedring af kvaliteten i regnskabet, samt analyser der giver mulighed for profitabilitetsforbedringer, være blandt de vigtigste områder i stillingen.

Du vil desuden komme til at arbejde med forecasts og rapportering til den operative ledelse samt økonomiafdelingen. Derudover vil du deltage i tenderprocesser og opdatering af komplekse prisaftaler med kunden.

Du kommer således til at arbejde tæt sammen med både forretningen såvel som økonomiafdelingen, omkring den økonomiske forretningsudvikling, og bliver sparringspartner og bindeled for både afdelingsledelse samt økonomiafdelingen.

Regnskabet og økonomien i afdelingen er kompleks, og det kræver dyb indsigt og forståelse af forretningen og kunden for at håndtere de vigtigste opgaver. Du skal derfor forvente at deltage i alle aspekter omkring regnskabet i afdelingen, herunder bogføring og kontering, indtil indsigten er helt på plads. I det hele taget skal du være klar til at deltage i hands-on bogføring i stillingen.

Praktisk erfaring med regnskab, analytisk og stærk forretningsforståelse
Du har en økonomisk uddannelsesbaggrund, inden for økonomi/regnskab på minimum Bachelor eller Diplomniveau (HD 1. del indenfor regnskab)

Du har min. 5 års erfaring med regnskabsarbejde, det kan fx være fra en stilling som regnskabsansvarlig i en mindre virksomhed eller en stilling som Financial/Business Controller. Hvis du har arbejdet med løbende indtægts- og omkostningsreservationer, er det et stort plus. Erfaring fra en transportvirksomhed vil være en fordel, men er ikke et krav.

Du har en analytisk tilgang til økonomisk forretningsudvikling, besidder en stærk forretningsforståelse, og arbejder proaktivt sammen med dine kollegaer for at skabe løbende forbedringer af profitabiliteten.

Du er stærk på analyser og rapportering og ikke mindst kan du gennemskue komplekse sammenhænge og den økonomiske indvirkning på forretningen. Du kvalitetssikrer dit arbejde og sætter en ære i at aflevere et færdigt regnskab til økonomiafdelingen hver måned inden for deadline.

Du er teknisk stærk og arbejder hjemmevant i Excel og med BI-værktøjer. På den baggrund er BI-arbejde, Process Optimizing og Data Analasys vante arbejdsområder for dig. Afdelingen arbejder i et internationalt miljø og har berøring med mange forskellige nationaliteter. Det er en forudsætning, at du kan engelsk på forhandlingsniveau i både skrift og tale.

Som person er du rolig og robust – også når tempoet er højt og der stilles mange krav i perioder. Du er en motiverende person som giver energi og humør til dine omgivelser. Du trives i en afdeling med højt tempo og god dynamik.

En stilling med ansvar og udviklingsmuligheder i et godt arbejdsmiljø
Hos os kommer du ind i et team med engagerede og dygtige kollegaer. Der er et godt sammenhold og arbejdsmiljø, hvor vi sammen kommer i mål med vores opgaver. Du vil få et stort ansvar og indtage en nøglerolle i forhold til den fortsatte udvikling af forretningen i afdelingen, og der vil være gode udviklingsmuligheder for dig i stillingen.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Head of Control Tower Karin B. Andersen på 3686 9437.

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere