ROB-EX A/S

ROB-EX Scheduler

  • ROB-EX A/S

Om

IT virksomhed med internationalt perspektiv

ROB-EX A/S er en it- og ingeniørvirksomhed. Vi har siden 1999 udviklet softwaren ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning til en lang række industri- og fremstillingsvirksomheder. Vi er en international virksomhed og ha…

Læs mere  

Om

IT virksomhed med internationalt perspektiv

ROB-EX A/S er en it- og ingeniørvirksomhed. Vi har siden 1999 udviklet softwaren ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning til en lang række industri- og fremstillingsvirksomheder. Vi er en international virksomhed og har stor ekspertise inden for digitalisering, planlægning og styring af produktion.

Et visuelt planlægningsværktøj

Med afsæt i vores omfattende erfaring inden for styring af produktion i alle typer brancher, har vi skabt et brugervenligt, visuelt og effektivt produktionsplanlægningsværktøj – selvfølgelig med integration til alle ERP-systemer. ROB-EX anvendes i dag i mange brancher og i mange lande.

Produktionsplanlægning til slutbrugere i industrien

ROB-EX A/S sælger og leverer ROB-EX Scheduler direkte til slutbrugere i industrien og arbejder sammen med en række partnere og distributører i ind- og udland. I Danmark leverer vores konsulenter i Odense løsninger over hele landet.

Derudover tilbyder vi support, adgang til opdateringer, undervisning og hjælp gennem hele processen fra behovsafklaring til den kørende løsning.

Du kan læse mere om ROB-EX og vores øvrige kompetencer her.

ROB-EX A/S | se profil

IT virksomhed med internationalt perspektiv ROB-EX A/S er…

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere