ROB-EX A/S

ROB-EX Scheduler

Om

It-virksomhed med internationalt perspektiv

ROB-EX A/S er en it- og ingeniørvirksomhed. Vi udvikler softwaren ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning og har stor ekspertise inden for digitalisering, planlægning og styring af produktion. Vi er en international virksomhed og sælger vore…

Læs mere  

Om

It-virksomhed med internationalt perspektiv

ROB-EX A/S er en it- og ingeniørvirksomhed. Vi udvikler softwaren ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning og har stor ekspertise inden for digitalisering, planlægning og styring af produktion. Vi er en international virksomhed og sælger vores løsninger gennem partnere i mange lande.

Vi har produktionsplanlægning i blodet

ROB-EX A/S er en it- og ingeniørvirksomhed. Vi udvikler softwaren ROB-EX Scheduler – et digitalt og visuelt planlægningsværktøj til produktionsplanlægning i industrien.

Vi har stor ekspertise inden for digitalisering, planlægning og styring af produktion. Siden 1999 har vi udviklet softwareløsningen ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning i en lang række industri- og fremstillingsvirksomheder.

Et visuelt planlægningsværktøj

Med afsæt i vores omfattende erfaring inden for styring af produktion i alle typer brancher har vi skabt et brugervenligt, visuelt og effektivt produktionsplanlægningsværktøj – selvfølgelig med integration til alle ERP-systemer. ROB-EX anvendes i dag i mange brancher og i mange lande.

Produktionsplanlægningsværktøj til slutbrugere i industrien

ROB-EX sælger og leverer ROB-EX Scheduler direkte til slutbrugere i industrien – emne-produktion, proces-produktion og projekt-produktion og arbejder sammen med en række partnere og distributører i ind- og udland. I Danmark leverer vore konsulenter i Odense løsninger over hele landet.

ROB-EX A/S | se profil

ROB-EX Produktionsplanlægning hjælper produktionsvirksomhede…

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere