Johnny Nørgaard

Partner

  • jn@codeex.dk

Om

Codeex er et danskejet IT-hus, specialiseret i IT-løsninger til alle størrelser af virksomheder.

Vi kan tilbyde en hel pallette af IT-løsninger og services – alt fra Stregkode-, Logistik- og ERP-løsninger til Mobility, IT-outsourcing og Hosting. Vo…

Læs mere  

Om

Codeex er et danskejet IT-hus, specialiseret i IT-løsninger til alle størrelser af virksomheder.

Vi kan tilbyde en hel pallette af IT-løsninger og services – alt fra Stregkode-, Logistik- og ERP-løsninger til Mobility, IT-outsourcing og Hosting. Vores løsninger er baseret på software og hardware fra nøje udvalgte samarbejdspartnere og leverandører.

​Virksomheder er forskellige, har forskellige udfordringer, ønsker og forskellige udgangspunkter i relation til IT. Hos Codeex kan man som kunde vælge netop de løsninger, man har behov for – hvad enten det er et større projekt, som f.eks. en opgradering eller udskiftning af hele infrastrukturen, eller en månedlig service, som f.eks. hosting af hele eller dele af infrastrukturen.

Vi har også kunder som vælger at outsource al IT-drift til os. Vi tror på, at dedikerede og erfarne mennesker er den vigtigste faktor i enhver IT-løsning. Derfor møder du i stor udstrækning de samme specialister gennem projekter og ved senere kontakt med vores helpdesk.

​Hos Codeex får du din egen faste kontaktperson, som kender dig og din organisation - vi tror på det tætte samarbejde. Vi rådgiver og sparrer – med vores kunder og med hinanden – med fokus på, hvordan vi kan forbedre processer og bidrage med ideer til, hvordan virksomheder og organisationer kan nå nye mål.

​Til sammen har vi mange års erfaring og procesforståelse, og vores faglighed dækker stort set alle aspekter af IT hos virksomheder. 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere